Az automatikusan induló programok listája is testre szabható az Optimizer konfiguráló megoldással

A szoftver egy univerzális karbantartó megoldás amivel konfigurálási feladatokhoz fedezhetünk fel rengeteg olyan funkciót amiket csak külön alkalmazással lehetett eddig végrehajtani. Az Optimizer megoldásával módosíthatóak azoknak a szolgáltatásoknak, illetve funkcióknak a listája amik a Windows használatakor rontják a gép teljesítmény eloszlását.

A program egy ingyenes karbantartó ami a futtatása után egy modern, kategorizált felhasználói felületen teszi lehetővé, hogy kiválasszuk azokat a funkciókat amikre szükség van. Helyi menü szerkesztő funkcióval, konfigurálási feladatokhoz is tartalmaz funkciót.

Optimalizálhatod vele a Startup alkalmazások listáját

Az Optimizer nevű szoftverrel konfigurálható az automatikusan induló szoftverek listája ahol le lehet azokat a tartalmakat tiltani amiket nem gyakran futtatnunk. Egy listán lehet megtekinteni azokat a programokat amik az operációs rendszerrel egyszerre indulnak el, a letiltásukhoz, illetve egyéb munkafolyamatokat is el lehet végezni, megnyitható az a mappa ahol az el lett tárolva, a Registry bejegyzés is megnyitható, konfigurálható az automatikusan induló alkalmazások listája.

Az Optimizer egy korszerű, egyszerűen használható Tools ami teljesen ingyenes, telepítés nélkül futtatható akár egy cserélhető hardverről. A program innen szerezhető be.

Optimizer – Windows konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az automatikusan induló programok listája is testre szabható az Optimizer konfiguráló megoldással
Szerző
Leírás
Haladó Windows használók számára hatékony szoftver az Optimizer amivel az indítópult konfigurálásával lehet dinamikusabb PC-t készíteni.

Kapcsolódó szoftverek