Blog

Letölthető a TweakPower 1.0744 ( Karbantartó, konfiguráló, Windows optimalizáló szoftver )

Nem annyira ismert karbantartó szoftver hazánkban mint a CCleaner, viszont sokkal több funkciót tartalmaz azzal összehasonlítva így egy remek, jól átgondolt megtervezésű karbantartó szoftverről van szó. Beszerezhető a legújabb kiadása a TweakPower 1.073. Karbantartáshoz, illetve konfigurálási feladatokhoz.

Ha nem szeretnénk telepíteni beszerezhető hordozható kiadása, amit több gépen is használni lehet a szükséges funkciók elérésével. A szoftver felhasználhatósági köre szinte végtelennek számít, lehet vele karbantartási feladatokat elvégezni, konfigurálni rengeteg Windows területen, javítható az operációs rendszer teljesítménye. Teljesen ingyenes, Magyar nyelven is tud. A TweakPower 1.0744 kiadásában néhány kisebb hiba került javításra aminek köszönhetően stabilabban használható a későbbiekben. A merevlemezen belül tudja törölni a régi beállításjegyzékeket, a böngészők előzményeit, a tárolóegységeken a visszamaradt már cél nélküli fájlmaradványokat. Általánosságban az összes olyan tartalmat amik teljesítménybéli problémákat okozhatnak a későbbiekben.

A szoftver telepítés nélküli kiadását csak el kell indítani ezután azonnal ki lehet választani azokat a feladatokat amire használnánk. A felhasználói felülete remekül kezelhető, néhány menü kimaradt belőle, ez nem annyira fontos az elérhető funkciókkal összevetve. Profil szerint tudjuk konfigurálni az operációs rendszert, biztonsági mentések készítésére is használható ha egyéni megközelítésből szeretnénk azt megtenni. A TweakPower 1.0744 egy remek megközelítés egy viszonylag új Windows karbantartás, konfigurálás céljából. Itt található az aktuális kiadás.

Itt a TweakPower 1.0744 – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a TweakPower 1.0744 ( Karbantartó, konfiguráló, Windows optimalizáló szoftver )
Szerző
Leírás
Komoly funkció felszereltséggel rendelkező karbantartó. TweakPower 1.0744

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá