W10Privacy: Konfiguráló program Windows 10 rendszerhez tervezve

Kifejezetten Windows 10 operációs rendszerhez tervezett konfiguráló alkalmazás amivel egy speciális feladat végezhető el, vele kontrollálható, hogy az operációs rendszer mennyi információt szolgáltasson ki a szokásainkról.

Ha Windows 10 rendszert használsz, attól aggódnál, hogy a géped túl sok információt szolgáltat ki rólad böngészés, illetve egyéb internetes tevékenységek során, erre a szoftverre van szükséged. A program nem más mint egy adatvédelmi konfiguráló amivel akár profil szerint tudod összeállítani azt a konfigurációt ami a szokásaidhoz tökéletesen megfelel. A W10Privacy megoldása teljesen ingyenesen használható.

A program külön szín jelzéssel tájékoztat minket arról hogy mi az ideális beállítás érték, természetesen ezt nem kötelező figyelembe venni, viszont jól tud jönni. A csekély erőforrást igénylő szoftvert nem kell telepíteni, csak a gépre való lementése után azt el kell indítani, konfigurálni a rendszert majd élvezni a végeredményt. Csak azoknak javasoljuk a kipróbálását akik tudják, hogy mire szeretnék felhasználni, ezzel nem okozunk olyan konfigurációs problémákat amivel többet ártanánk mint nyernénk. A megfelelő használata esetén egy privátabb, biztonságosabb Windows környezet érhető el. Töltsd le innen a W10Privacy legújabb kiadását.

A W10Privacy konfigurálója


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
W10Privacy: Konfiguráló program Windows 10 rendszerhez tervezve
Szerző
Leírás
W10Privacy: Konfiguráló szoftver Windows 10 rendszerhez

Kapcsolódó szoftverek