EagleGet használata

Az EagleGet egy remek letöltés mindenes szoftver ami szinte bármilyen tartalomhoz felhasználható, legyen az multimédiás tartalom, vagy egyéb fájl. A rendeltetésszerű használatához néhány alapvető beállítás azért szükséges lehet.

Nagyobb méterű tartalmak beszerzéséhez szükséges lehet egy letöltésvezérlő szoftver, ami jelentősen le tudja venni a felhasználó válláról a terhet. Itt egy ingyenes és széleskörűen használható megoldás az EagleGet. Igaz a gyári paraméterei is optimálisan megfelelnek az elvárásoknak, mégis van néhány apró trükk amivel még több csikarható ki belőle.

Nyelv kiválasztása:

Talán az egyik legfontosabb, hogy Magyar nyelven tudd futtatni, hisz sokkal könnyebben veheted igénybe. Ehhez a felső eszköztárában található lenyíló option menüponton belül a Language elemnél tudod azt kiválasztani.

Vágólap figyelés testre szabása:

Sokszor nem szeretnénk minden fájltípust rá bízni, itt igen hasznos a szűrője. Ezt a beállítások panelon, konfigurációk figyelés lehetőségnél lehet módosítani, itt hozzáadhatsz új elemeket, eltávolíthatsz olyanokat, amik nem szükségesek. Ha nem szeretnéd, hogy figyelemmel kísérje a böngészési tevékenységed ezen területét, vedd ki a pipát a „vágólap monitor engedélyezése” elől. Ezen a területen van még arra mód, hogy megadd mely böngészők esetén integrálja még a szolgáltatását. Alapértelmezetten mindhez integrálódik.

Automatikus vírusellenőrzés:

Az ismeretlen forrásból származó fájlok esetén nem mindig lehetünk abban biztosak hogy teljesen biztonságos e a kiszemelt fájl. Szerencsére kézzel adhatod meg a számára hogy a letöltés befejeztével automatikusan vizsgálja azt át a telepített víruskereső motoroddal. Ezt az Option- Konfigurációk- automatizálás útvonalon tudod megtenni, itt a funkció engedélyezése után kell betallóznod a biztonsági szoftvered elérési útvonalát.

Az EagleGet installer, illetve hordozható változatban is elérhető teljesen ingyen.

EagleGet használata

Profi letöltés kliens szoftver, így használhatod….


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek