Bandicam használata

Videó, illetve képlopó szoftver amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. A Bandicam rengeteg extra beállítást biztosít a folyamathoz.

Munka, illetve szórakozás szempontjából egyaránt ideális program ami az általunk előre meghatározott területről tud felvételeket készíteni.

A pár kattintásos installáció után ami hasonló lépéseket követel mint bármely más szoftver, azonnal munkára is fogható. A beállítások panelon megadható, hogy milyen minőségben készítsen felvételeket, egyéni billentyűkombinációkat rendelhetsz hozzá, alapértelmezetten az F12-vel indítható vagy állítható le.

A videó beállításoknál meghatározható, hogy milyen kodeket használjon, ez lehet akár DivX, vagy MPEG, módosítható az FPS aránya is aminek a megváltoztatása esetén csökkenthető a végkimeneti méret, természetesen a minőség rovására.

Képlopási feladatokat is ellát, ahol szintén egyéni billentyűparancsot rendelhetsz hozzá, továbbá az is megadható, hogy hová mentsen és milyen formátumban. Ez lehet JPG, BMP, PNG.

A végeredmény bárhová elmenthető, amit szintén nekünk van módunkban meghatározni a számára.

A Bandicam letölthető innen.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • IObit Malware Fighter használata2014-03-03 IObit Malware Fighter használata (0)
  Magyar nyelven futtatható ingyenes kártevő kereső és eltávolító program az IObit Malware Fighter, vele felkutathatóak a […]
 • VSO Downloader használata2014-02-21 VSO Downloader használata (0)
  Videók automatikus letöltésére használható ingyenes szoftver a VSO Downloader. Konvertáló funkciót is tartalmaz. Rugalmas […]
 • aTube Catcher használata2014-02-23 aTube Catcher használata (0)
  Videó letöltő, konvertáló, képlopó és DVD lemez író funkciók használatára bevethető ingyenes, remek kis szoftver az […]
 • PicPick használata2014-02-23 PicPick használata (0)
  Asztali tevékenységed megörökítésére használható screenshot készítő program. Ingyenes, több felhasználási területet […]
 • CCleaner használata2014-02-23 CCleaner használata (0)
  Multifunkciós Windows javító és rendszer pucoló szoftver, a CCleaner használatával gyorsabbá tehető a PC. Alapvetően […]
Cimkék: