Letölthető a NirLauncher 1.20.50 ( Karbantartó, konfiguráló program csomag )

Az alábbi szoftvercsomag kipróbálása esetén egyetlen fejlesztő termékével tudsz rengeteg Windows feladatot végrehajtani. A napokban jelent meg a NirLauncher 1.20.50, néhány korábban észlelt hiba került kijavításra. Rendszer hangolásra, több speciális rendszer információ megjelenítéséhez.

Az igen széles körű felhasználhatóságának köszönhetően hatalmas népszerűségnek örvend, rengeteg egy adott feladatkörre tervezett kiegészítővel rendelkezik ilyen az elveszett jelszavak visszaszerzésére alkalmas kiegészítők, rendszer informáló eszközök, konfigurálók. Ha te is azok közzé tartozol akik már ismerik, esetleg használták, letölthetik a szoftver legfrissebben megjelent kiadását. Hibajavításokat kapott, illetve a telepítés nélkül használható program összetevők funkcionális kibővülése tapasztalható.

A NirLauncher 1.20.50 által támogatott funkciók elérése továbbra is a szoftver kezelőfelületén található fő indítópanelon kezdeményezhető, ahol azok rendszerezetten találhatóak meg. Kiváló megoldás egyszerűbb karbantartási feladatokhoz, részletes információk szerzéséhez a háttér szolgáltatásokról, folyamatokról. A jelenlegi kiadás megközelítőleg 200 minialkalmazást tartalmaz. Az ingyenes program itt található.

Beszerezhető a szabadon hozzáférhető, kiváló támogatottsággal rendelkező alkalmazás nemrég közzétett kiadása ami rengeteg jobbnál jobb programokat tartalmaz rendszer informálás, elveszett jelszavak visszaszerzéséhez, konfiguráláshoz, karbantartáshoz, böngészési előzmények megtekintéséhez, és még számos területhez.

Megjelent a NirLauncher 1.20.50


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a NirLauncher 1.20.50 ( Karbantartó, konfiguráló program csomag )
Szerző
Leírás
Az alábbi szoftvercsomag kipróbálása esetén egyetlen fejlesztő termékével tudsz rengeteg Windows feladatot végrehajtani. A napokban jelent meg a NirLauncher 1.20.50, néhány korábban észlelt hiba került kijavításra.

Kapcsolódó szoftverek