Letölthető az atomiccleaner3 1.3 ( Karbantartó program )

Már beszerezhető az általános Windows karbantartási feladatokra kitalált igen népszerű alkalmazás legfrissebb kiadása az atomiccleaner3 1.3. A szoftver az összes teljesítménybéli problémákat jelentő Windows terület esetén megoldást tud kínálni abban az esetben ha a Böngészők, a telepített szoftvereid, illetve az operációs rendszer által eltárolt fölösleges fájlok eltávolítása lenne a cél.

Az ingyenes program mindenképp ígéretes, kipróbálásra ajánlott megoldás abban az esetben ha jobb teljesítményt szeretnél kihozni a Windows rendszeredből, erre keresel egy olyan programot amivel ez néhány kattintással, illetve mindennemű fölösleges lépés végrehajtása nélkül tehető meg. Megjelent a népszerű karbantartó szoftver aktuális kiadása az atomiccleaner3 1.3, ami több száz alkalmazás után képes rendszer optimalizálási feladatokat végrehajtani.

Még hatékonyabb karbantartás:

A PC merevlemezének kipucolásakor támogatja a böngészőkön kívül az összes korábban telepített alkalmazás átmeneti mappáinak az eltávolítását, az azokról készült jelentések áttekintését is támogatja. A Windows karbantartás megkezdése előtt csak azokat a területeket kell kiválasztani ahonnan el szeretnénk távolítani a már teljesen fölöslegessé vált fájlmaradványokat, amik teljesítmény, illetve fölösleges helyet foglalnak. Az ingyenes atomiccleaner3 1.3 innen tölthető le. Jelenleg ez a legújabb kiadása.

Az atomiccleaner3 1.3 indítófelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az atomiccleaner3 1.3 ( Karbantartó program )
Szerző
Leírás
Beszerezhető a népszerű karbantartó program aktuális verziója az atomiccleaner3 1.3

Kapcsolódó szoftverek