Blog

Telepítés nélkül futtatható Windows karbantartó Tools: Cleanmgr+

Az igen csekély mérettel rendelkező alkalmazással akár néhány kattintással, percek alatt törölhető az összes fájl amik helyet, illetve olyan folyamat erőforrás igényt támasztanak amivel jelentősen csökken a PC felhasználhatósági köre. A Cleanmgr+ használata nagyon egyszerű, ígéretes megoldás azoknak akik egy ingyenes igény szerint konfigurálható programot szeretnének.

Szinte csak előnyös tulajdonságokat lehet felhozni a Cleanmgr+ karbantartója mellett. Ingyenes, nem kell telepíteni, gyors, hatékony eredményeket lehet elérni komolyabb szaktudás nélkül. A szoftverrel hatékonyan pucolható, karbantartható a merevlemez, azok a mappák amikben átmeneti fájlokat tárolnak a telepített programok, többek között a böngészők. A program rengeteg népszerű böngészőt támogat, hogy a legjobb teljesítményre tudjuk ösztönözni ilyen jellegű optimalizációs feladatokkal a Windows rendszert.

Profi karbantartás…

A Cleanmgr+ használatához csak el kell indítani, majd a szoftver felületén rendelkezésre álló listán ki kell választani azokat a területeket amiket elemezni szeretnénk, mivel fölösleges fájlokat tartalmazhat. Egy egyszerűbb listát nyújt arról, hogy mekkora helyet lehet felszabadítani ezzel, természetesen ez el is végezhető. A beállításoknál néhány alapvető kizárási kritérium definiálható ha esetleg kellene. A szabadon kipróbálható program, a Cleanmgr+ itt található ha az érdeklődésed tárgyát képezné.

Cleanmgr+ – Kiváló Temp fájl pucoló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Telepítés nélkül futtatható Windows karbantartó Tools: Cleanmgr+
Szerző
Leírás
Cleanmgr+ - Telepítés nélkül használható karbantartó alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá