Letölthető a Clean Space 7.30 – Windows karbantartó program

A napokban tették közzé a népszerű, kiváló eredményeket felmutatni képes karbantartó szoftver legújabb kiadását a Clean Space 7.30-at. A program több Windows tisztítási feladatot tesz lehetővé, ilyen hogy a megoldásával a böngészők, illetve a teljes merevlemez optimalizálható, vagyis eltávolíthatóak a fölösleges fájlok.

A program nincs annyira elterjedt mint bármely hazánkban rendszeren letöltött karbantartó, ettől függetlenül megéri használni mert több előnyt is fel lehet hozni a program mellett. Ilyen a csekély erőforrás igény, illetve a remekül konfigurálható felhasználói felület. Alapos megoldással rendelkezik, hogy néhány perc alatt tudd eltávolítani azokat a fájlokat amikre már nincs szükség a merevlemezeden. Ezzel adott helyzettől függően jelentősebb erőforrás szabadítható fel. Néhány napja lett elérhető a karbantartó alkalmazás legfrissebben megjelent változata a Clean Space 7.30 ami továbbra is a jól megszokott eredményeket biztosítja az új, illetve a meglévő felhasználói táborának. A Windows Log fájlokhoz, a böngésző előzményekhez, illetve az átmeneti könyvtárak tartalmának az elemzéséhez, illetve a régi fájlok törléséhez. A szoftver, vagyis a Clean Space 7.30 innen szerezhető be.

Clean Space 7.30


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Clean Space 7.30 – Windows karbantartó program
Szerző
Leírás
Megjelent a Clean Space 7.30

Kapcsolódó szoftverek