Clean Space 7.59

A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped merevlemezén felhalmozódott fölösleges fájlokat. Ideális a böngészők tisztításához, a korábban eltárolt log fájlok eltávolításához, opcionálisan a korábban telepített alkalmazásaid munkafolyamat előzményeit is rá lehet bízni. Akár egy kattintással is futtatható. Free alkalmazásként, ingyen futtatható.

Egy nagyon egyszerűen használható, akár egy kattintásos módot biztosító Windows tisztító, karbantartó alkalmazás a Clean Space. A program kizárásokat is támogat a futtatása során.

A Clean Space letöltése után néhány kattintással telepíthető, engedélyezhető a számára, hogy ikont hozzon létre az asztalon, így azonnal elérhető, futtatható.

Az alábbi program karbantartás, rendszer tisztítás esetén rengeteg területet figyelembe tud venni, az első indítást követően átvizsgálja a merevlemezt fölöslegessé vált fájlok után kutatva, a lehetőségeit tekintve támogatja a böngészőket, a támogatottsági listáján felfedezhető a Google Chrome, a Mozilla Firefox böngészők, természetesen egyéb más harmadik féltől származó program esetén is teljeskörűen futtatható az azok munkafolyamat előzményeinek az eltávolításához.

Miért használjuk a Clean Space megoldását?

A futtatása után egy listán sorol fel minden optimalizálandó területet, ki tudja üríteni a lomtárat, eltávolítja a Log fájlokat, mentett jelszavakat, böngészők esetén a begépelt oldalak listáját. Ha olyan elemről lenne szó, amit nem szeretnél eltávolítani, alkalmazhatsz kizárásokat, a listán egyszerűen ki kell venni a pipát az adott opció elől.

A Clean Space grafikailag némileg más megközelítést alkalmaz a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva, ami viszont mindenképp mellette szól, hogy alapos munkát tud végezni.

A Clean Space alternatívájaként használhatod még a CCleaner Slim vagy a Glary Disk Cleaner nevű programot, ami felhasználóbarátabb megközelítést alkalmaz. Magyar nyelven is futtatható.

A Clean Space egy ingyenes, alapos Windows tisztító, karbantartó program, ami a merevlemez, a böngészők előzményei, illetve a korábban eltárolt log fájlok esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Rendeltetésszerű használat esetén jelentősebb helyet tudsz vele felszabadítani.

Clean Space

Clean Space Összefoglaló:

Clean Space letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clean Space
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Disk Cleaner 12.2.5.3772022-09-04 Soft4Boost Disk Cleaner 12.2.5.377 (0)
  A Soft4Boost Disk Cleaner egy free alkalmazás formájában futtatható karbantartó, merevlemez tisztító szoftver, biztosít duplikátum […]
 • HDCleaner Portable 2.0602023-11-06 HDCleaner Portable 2.060 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • MindStick Cleaner 1.0.2.02022-10-06 MindStick Cleaner 1.0.2.0 (0)
  A MindStick Cleaner egy minimális beállítást igénylő program abból a célból, hogy el lehessen távolítani a már fölöslegessé vált […]
 • Cleanmgr+ 1.50.13002022-09-12 Cleanmgr+ 1.50.1300 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • WinSysClean 22.02022-07-19 WinSysClean 22.0 (0)
  A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az operációs […]