Clean Space 7.40

A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped merevlemezén felhalmozódott fölösleges fájlokat. Ideális a böngészők tisztításához, a korábban eltárolt log fájlok eltávolításához, opcionálisan a korábban telepített alkalmazásaid munkafolyamat előzményeit is rá lehet bízni. Akár egy kattintással is futtatható. Free alkalmazásként futtatható.

Egy nagyon egyszerűen használható, akár egy kattintásos módot biztosító Windows tisztító, karbantartó alkalmazás a Clean Space. A program kizárásokat is támogat a futtatása során.

A Clean Space letöltése után néhány kattintással telepíthető, engedélyezhető a számára, hogy ikont hozzon létre az asztalon, így azonnal elérhető, futtatható.

Az alábbi program karbantartás, rendszer tisztítás esetén rengeteg területet figyelembe tud venni, az első indítást követően átvizsgálja a merevlemezt fölöslegessé vált fájlok után kutatva, a lehetőségeit tekintve támogatja a böngészőket, a támogatottsági listáján felfedezhető a Google Chrome, a Mozilla Firefox böngészők, természetesen egyéb más harmadik féltől származó program esetén is teljeskörűen futtatható az azok munkafolyamat előzményeinek az eltávolításához.

A futtatása után egy listán sorol fel minden optimalizálandó területet, ki tudja üríteni a lomtárat, eltávolítja a Log fájlokat, mentett jelszavakat, böngészők esetén a begépelt oldalak listáját.

Ha olyan elemről lenne szó, amit nem szeretnél eltávolítani, alkalmazhatsz kizárásokat, a listán egyszerűen ki kell venni a pipát az adott opció elől.

A Clean Space grafikailag némileg más megközelítést alkalmaz a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva, ami viszont mindenképp mellette szól, hogy alapos munkát tud végezni.

A Clean Space alternatívájaként használhatod még a CCleaner Slim vagy a Glary Disk Cleaner nevű programot, ami felhasználóbarátabb megközelítést alkalmaz. Magyar nyelven is futtatható.

A Clean Space egy ingyenes, alapos Windows tisztító, karbantartó program, ami a merevlemez, a böngészők előzményei, illetve a korábban eltárolt log fájlok esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Rendeltetésszerű használat esetén jelentősebb helyet tudsz vele felszabadítani.

Clean Space

Clean Space Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clean Space
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Disk Cleaner 9.6.3.6912017-01-05 Soft4Boost Disk Cleaner 9.6.3.691 (0)
  A Soft4Boost Disk Cleaner egy free alkalmazás formájában futtatható karbantartó, merevlemez tisztító szoftver, biztosít duplikátum […]
 • WinSysClean 17.2.02016-09-19 WinSysClean 17.2.0 (0)
  A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az operációs […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.212020-06-16 atomiccleaner3 1.3.5.21 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • Cleanmgr+ 1.3.4.10742020-06-17 Cleanmgr+ 1.3.4.1074 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]