MindStick Cleaner 1.0.0.2

A MindStick Cleaner egy minimális beállítást igénylő program abból a célból, hogy el lehessen távolítani a már fölöslegessé vált fájlokat, munkafolyamat előzményeket. Karbantartás során figyelembe veszi a böngészők előzményeit, illetve magát a Windows-t, ezek után hatékonyan tud tisztítani. Free alkalmazásként vehető igénybe.

Kis méret és szerény erőforrás mellett használható ingyenes karbantartó szoftver MindStick Cleaner, amivel felhasználói igény szerint lehet meghatározott, szemetelődésre jellemző területeket tisztítani.

A szoftver telepítésekor csak a legfontosabb installációs kérdésekre kell választ adni, majd a licenc feltételek elfogadása után gyakorlatilag más tennivaló nincs. Egy áttekinthető, jól tervezett, funkcióknak megfelelően kategorizált felhasználói felület fogad.

A MindStick Cleaner nem igényel túl sok beállítást, kizárólag néhány fontosabbnak tekinthető konfigurációhoz lehet, van mód hozzáférni. Itt igény esetén egyedi kizárásokat lehet használni.

A MindStick Cleaner tisztítani tudja az összes ma legtöbb felhasználó által futtatott böngészőket, a Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari motorokat, nem csak az előzményeket, de a mentett jelszavakat, süti fájlokat is támogatja. Megbízhatóan törli a Windows használata során keletkezett Log fájlokat, rendszer gyorsítótár elemeket, ezeket mind lehetőség van manuálisan kiválasztani.

Értelemszerűen a MindStick Cleaner gyári beállításokkal is ellátja a feladatát, de ha te alaposabb eredményeket szeretnél elérni, külön konfigurálható.

A kezelőfelületen külön kategorizálva érhetőek el az egyes tisztítási területek, így a navigálhatóságára sem lehet panasz. Sajnos ha már karbantartásról van szó, nem ártott volna ha támogatott lenne a regisztrációs adatbázis kezelésének a lehetősége, enélkül nem tekinthető teljes értékűnek, ezt a negatívumot viszont teljes mértékben kárpótolja az a tény, hogy teljesen ingyenes és barátságos kinézettel bír. Ha a beállításjegyzékeket szeretnéd tisztítani, használhatod helyette a CCleaner nevű karbantartót, ami már ezt a területet is figyelembe veszi. Az egyik legnépszerűbb univerzális rendszerpucoló szoftver a Wise Care 365 a RAM optimalizálására, illetve a Startup elemeinek az adminisztrálására is ideális. Őket is kipróbálhatod.

A MindStick Cleaner alkalmas, hogy a böngészők előzményeit törölni tudd, takarítani lehessen az operációs rendszer után, ezt testre szabott formában, egyszerűen megtéve. Az alkalmazás teljesen ingyenesen használható.

MindStick Cleaner

MindStick Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • böngésző tisztító funkció
 • Windows tisztítás
 • alapvető beállítást igényel csak
 • kizárások támogatása
 • kezdőknek is javasolt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.mindstick.com/Products/Cleaner

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MindStick Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 1.325 Beta2021-01-18 HDCleaner Portable 1.325 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • Clean Space 7.472020-11-27 Clean Space 7.47 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.212020-06-16 atomiccleaner3 1.3.5.21 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]