Karbantartó szoftverek

Cleanmgr+ 1.50.1300

A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során összegyűlt fölösleges fájlok. A szoftver figyelembe veszi az operációs rendszer, illetve a telepített programok átmeneti könyvtárait. Memory Dump, DNS Cache, log fájlok és még számos olyan területet amik teljesítménybéli problémákat válthatnak ki az operációs rendszerben. Free alkalmazás.

Egy igen alapos karbantartó szoftver, ami az operációs rendszer lemez karbantartójára támaszkodik a fölösleges fájlok felkutatásakor, illetve az eltávolításakor. A Cleanmgr+ nem igényel telepítést, dinamikus eszközöket tartalmaz azért hogy alapos karbantartást lehessen elvégezni vele.

A letöltött Cleanmgr+ egy tömörített mappa tartalma, ezt ki kell bontani egy helyre majd a szoftvert el lehet indítani. Azonnal ki tudja listázni az összes fájl mappa méretet akik fölöslegesek, illetve hogy mekkora hely felszabadulás várható az optimális konfiguráció választásakor.

A karbantartó a Cleanmgr+ rengeteg egyéb alkalmazás esetén is támogatja a korábban említett funkciót, vagyis, hogy el lehessen távolítani azokat a fájlokat amik a használata során felhalmozódtak. Internet Explorer, Opera, Chrome, Firefox, Vivaldi… Az egyes lehetőségeket manuálisan lehet kiválasztani, így csak az a tartalom kerül eltávolításra amikre valóban nincs szükség, nem egy jól hangolt rendszer részét képezi. A Cleanmgr+ merevlemez tisztítási, karbantartási tevékenységekhez választhatjuk.

Cleanmgr+ – Dinamikus futtathatóság

Nem kell telepíteni, így több PC-n is ugyan azt tudja, rugalmasabban használható. Manuálisan lehet kiválasztani a karbantartást igénylő területeket, mappákat, így nem kerülnek eltávolítása azok a fájlok amik még fontosak leszek később. Windows 10 rendszerre is javasolt program.

Általánosságban nagyon gyorsan tudja összegyűjteni az Temp mappák, DNS gyorsítótár, log fájlok, munkafolyamat előzmények visszamaradt példányát, az azok törlésében egy alapos módszert használ, így egy gyorsabb rendszert eredményez ha használjuk a szoftvert. Karbantartóként egy speciális eszköz.

Sokkal széles körűbb munkafolyamat támogatással rendelkezik a CCleaner, a PrivaZer privát rendszerpucolóként használatos, ezeket is lehet választani inkább általános karbantartási feladatra. Optimalizálni a Windows teljesítményét.

A Cleanmgr+ karbantartójával néhány kattintás árán tudsz helyet, illetve erőforrást felszabadítani a gépeden. A szoftver egy általános merevlemez pucoló ami a Windows karbantartó funkcióját veszi ehhez segítségül.

Cleanmgr+

Cleanmgr+ Összefoglaló:

 • karbantartó program
 • nem kell telepíteni
 • manuális konfiguráció
 • A merevlemezhez
 • böngészők előzményéhez
 • Temp mappa pucoló
 • log fájlokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.builtbybel.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Cleanmgr+
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • HDCleaner Portable 2.0722024-05-10 HDCleaner Portable 2.072 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • SCleaner Lite 1.82024-01-26 SCleaner Lite 1.8 (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményt lehet […]
 • Temp_Cleaner GUI 6.9.02023-11-19 Temp_Cleaner GUI 6.9.0 (0)
  A Temp_Cleaner GUI egy multiprocessing támogatással készített gyors karbantartó szoftver ami a Windows korábbi változataihoz is […]
 • CleanSweep 2.3.52023-10-29 CleanSweep 2.3.5 (0)
  A CleanSweep egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver amivel akár erőforrást lehet felszabadítani a Windows használata […]

Szólj hozzá