Karbantartó szoftverek

CleanSweep 2.3.5

A CleanSweep egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver amivel akár erőforrást lehet felszabadítani a Windows használata során eltárolt munkafolyamat előzmények törlésével. A Free alkalmazás a Temp mappák, a Windows Update, Log fájlok, Chorme, Edge böngésző, Office munkafolyamat előzményekhez használható. Windows 11 operációs rendszer karbantartásához is ideális.

Egyéni karbantartó szoftver amivel egy felhasználóbarát konfigurálhatósággal használható Windows pucoló próbálható ki, amivel akár gyorsabbá tehető az operációs rendszer. A CleanSweep ingyenesen futtatható.

A CleanSweep letöltése, illetve a tömörített mappában található fájlok kicsomagolása után a szoftvert csak el kell indítani majd konfigurálni kell hogy mely mappákból törölje ki azokat a fájlokat amik a telepített szoftverek, illetve az operációs rendszer munkafolyamat előzményei. A karbantartó program akár több számítógépen is használható ahol egy kezdő kipróbálónak egyszerűen testre szabható felhasználói felületen kell konfigurálni. Gyorsabbá tehető a számítógép, erőforrást szabadíthatunk fel amivel akár több hely áll rendelkezésre a fontosabb fájlok számára. A CleanSweep Windows 11 operációs rendszerhez is eredményes ha egy ingyenes kényelmes karbantartó szoftverre van szükség.

A karbantartó szoftvert nem kell konfigurálnunk, a felhasználói felületen a meghajtók pucolásához szükséges beállításokat definiálni tudjuk szűrő definíciókkal, akár kizárásokhoz lehet konfigurálnunk azokat a mappákat amiket nem szeretnénk eltávolítani mivel azok lényeges fájlokat tartalmaznak.

Ingyenes konfiguráció nélkül kifejlesztett karbantartó a CleanSweep

A CleanSweep a Windows hibajelentések, előző telepített kiadások által eltárolt tartalmak, a Temp mappák, a log fájlok, lomtár, a Chrome, Microsoft, Edge, Office előzményeinek a törléséhez lehet eredményesen futtatni amivel egy egyéni módszerrel biztosítja a szükséges karbantartáshoz fontos funkciókat amiket csak Optimalizáló szoftverek használatával lehetett végrehajtanunk egyéni definíció szerint. A CleanSweep a Google Chrome gyorsítótárának a törléséhez is kiváló.

Karbantartó alkalmazás a Wise Disk Cleaner, illetve a CCleaner, a Temp mappákhoz a böngészőkhöz hatékony ami extra kiegészítőket is biztosít.

A CleanSweep egy hordozható program amivel a Temp mappák, a lomtár, a Windows Log fájlok, a böngészők, illetve a Windows által létrehozott már fölösleges fájlok távolíthatóak el. Ingyenes kiadás.

CleanSweep

CleanSweep Összefoglaló:

 • karbantartó program
 • Hordozható kiadás
 • egyszerű futtathatóság
 • Temp mappák tartalmának a törléséhez
 • lomtár kiürítése
 • böngésző munkafolyamat előzmények törlése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/thomasloupe/CleanSweep2
CleanSweep letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CleanSweep
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SCleaner Lite 1.82024-01-26 SCleaner Lite 1.8 (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményt lehet […]
 • OrderProg Clean Disk 2.22023-07-16 OrderProg Clean Disk 2.2 (0)
  Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is […]
 • Cleanmgr+ 1.50.13002022-09-12 Cleanmgr+ 1.50.1300 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Weeny Free System Cleaner 1.52022-08-30 Weeny Free System Cleaner 1.5 (0)
  A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok […]
 • Managed Disk Cleanup 2019.5.1.10002021-08-15 Managed Disk Cleanup 2019.5.1.1000 (0)
  A Managed Disk Cleanup egy telepítés nélkül használható szabadon kipróbálható karbantartó szoftver amivel törölhetőek a fölösleges […]

Szólj hozzá