Blog

Windows 11 rendszeren is remekül azonosítja a munkafolyamat előzményeket a CleanSweep karbantartó szoftver

A szoftver akár egyetlen lépésben tudja felkutatni a számítógép Temp mappáinak tartalmát, a gyorsítótárakat, az ideiglenes munkamenet előzményeket, összetett karbantartási műveleteket futtathatunk. A CleanSweep azoknak is kiváló akiknek az elsődleges szempont a biztonság. A programmal Windows 11 rendszeren is futtathatjuk a meghajtó tisztítási feladatainkat.

A Windows rendszeren használt programok gyorsítótárakat, illetve munkafolyamat előzményeket hoznak létre amik segítik a szoftverek gyorsabb futtatását. Ha egy olyan alkalmazást szeretnénk futtatni amivel lemezterület szabadítható fel a már hasztalan feladat előzmények besorolása, illetve törlése után, a CleanSweep megoldásával bonyolultabb lépések nélkül tudjuk megtisztítani a meghajtóinkat. A munkafolyamat előzmények felkutatása után a Windows erőforrását visszafogó feladat előzményekről információkat is meg tudunk tekinteni.

A kritikus hibákat kiváltó ideiglenes fájlokat is törölni tudjuk

A szoftverrel a Windows kritikus problémáit kiváltó munkafolyamat előzményeket is fel tudjuk kutatni, nem csak grafikus felületről kereshetőek meg feladat előzmények, azokat akár parancssori argumentumokkal is analizálni tudjuk. A programmal csökkenteni tudjuk a Windows rendszer terheltségi szintjét a Temp mappák, a lomtár, a gyorsítótárak tartalmának, illetve a nem kellő log jelentések tisztításával. Nem kell manuálisan futtatni karbantartási feladatokat, időzíteni is tudjuk, személyre szabhatjuk a műveleteinkhez szükséges konfigurációt. A háttértárolókon eltárolt feladat előzményeket felhasználói beavatkozás nélkül automatikusan törölni tudjuk.

A CleanSweep karbantartó szoftverrel az aktív számítógép feladatokat futtatók parancssorosan, illetve Grafikus felületről tudják törölni a fölösleges feladat, illetve gyorsítótár maradvány fájlokat, Windows 11 rendszeren is használható. A Hordozható eszközökről is futtatható karbantartó szoftver innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 11 rendszeren is remekül azonosítja a munkafolyamat előzményeket a CleanSweep karbantartó szoftver
Szerző
Leírás
Munkafolyamat előzmények mélyreható keresési műveleteihez remek a CleanSweep ami Windows 11 rendszeren is használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá