Blog

A számítógép futtatását megnehezítő Registry-k törléséhez kiváló a TweakNow RegCleaner

A számítógép egész napos futtatásakor rengeteg elavult Registry tárolódik el a Windows rendszeren amik a stabilitást tudják rontani. A szoftverrel nagyszerű teljesítménnyel tudjuk a Windows operációs rendszert futtatni a magasabb erőforrást megnehezítő elavult beállításjegyzékek eltávolításával. A TweakNow RegCleaner karbantartó szoftver számára nem okoz problémát bármely fölösleges beállításjegyék felkutatása, szűrőfunkcióval futtatható.

A Windows rendszeren eltárolt gyorsítótárak, illetve feladat előzmények nagy hatással tudnak lenni a számítógép teljesítményére, a szoftver a Registry értékei között fel tudja azokat a tartalmakat kutatni amiket a Windows rendszerre installált szoftverek uninstallálásakor nem töröltünk. A Karbantartó szoftver indítófelületén egy szűrő funkció is található amivel ki tudjuk azokat a Rendszerleíró kulcsokat választani amiket meg akarunk a szoftverrel keresni. A Registry értékek keresési feladatai után észrevehetően gyorsabban futtatható a Windows rendszer. A Registry tartalmak elemzése után meg tudjuk nézni, hogy mely hasztalan Registry értékeket távolíthatjuk el. Akár a korlátokig feszegethetjük a Windows teljesítményét.

Elavult Registry értékek kereséséhez praktikus

A számítógép erőforrását tudjuk kompenzálni, jobb teljesítménnyel futtathatjuk a Windows operációs rendszert. Gond nélkül ki tudunk minden elavult rendszerleíró tartalmat választani amivel számítógép problémákat is kijavíthatunk. A szoftverrel kompromisszumok nélkül kutathatjuk fel a Windows operációs rendszer régi, hasztalan Registry értékeit amivel akár drámaian növelni tudjuk a számítógép teljesítményét.

A Windows rendszeren használt alkalmazások elavult értékeinek a törlésével tudjuk a Windows rendszer teljesítményét fenntartani a TweakNow RegCleaner karbantartó szoftverrel, innen szerezhető be.

TweakNow RegCleaner – karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A számítógép futtatását megnehezítő Registry-k törléséhez kiváló a TweakNow RegCleaner
Szerző
Leírás
Jobb teljesítményt tudunk a Windows rendszerből kihozni a TweakNow RegCleaner karbantartó szoftverrel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá