Total PC Cleaner – hely felszabadításhoz általános karbantartáshoz

Windows App kiegészítőként beszerezhető teljesen ingyenes karbantartó szoftver a Total PC Cleaner. Alapos, illetve hatékony eredményt biztosít, hogy még jobb teljesítménnyel tudd használni az operációs rendszert.

A böngészőidet, illetve az operációs rendszerhez tartozó átmeneti mappákat, vagyis a Temp mappák tartalmát lehet a szoftverrel hatékonyan optimalizálni, törölni azoktól az összetevőktől amikre nincs szükség.

Az ingyenes karbantartó néhány kattintás után helyet tud felszabadítani, ahol arról egy áttekinthető összegzést készít, hogy a kereséssel megtalált fájlok törlésével milyen változást tapasztalhat a számítógép tulajdonos.

A Total PC Cleaner megoldásában nem fedezhetünk fel annyi plusz eszközt, nincs arra mód, hogy esetleg a Registry értékei között manuálisan választhassuk ki a törlendő tartalmat. A hiányosságnak számító funkciókat esetleg egyéb alkalmazások telepítésével lehet megvalósítani. A nagyobb méretű fájlok törlése egy saját igény szerinti beállítások hozzáadásával történhet meg ahol a hely felszabadítás az egyik legprofesszionálisabb, illetve legegyszerűbben történik.

Kisebb hibák azért tapasztalhatóak, ilyen a korábban említett más szoftvereknél megszokott funkciók hiánya. A Total PC Cleaner ingyenes karbantartóját innen lehet beszerezni, ami egy ígéretes megoldás az egyszerű tervezése miatt.

Total PC Cleaner – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Total PC Cleaner – hely felszabadításhoz általános karbantartáshoz
Szerző
Leírás
A Total PC Cleaner a Windows átmeneti mappáit, a böngészőket is támogatja ha a számítógép karbantartására kell használni.

Kapcsolódó szoftverek