Total PC Cleaner 2.1.4.0

A Total PC Cleaner egy hatékony karbantartó App, szoftver amivel törölhetőek a már nem használt fájlok a merevlemezről. A Temp mappákat, a böngészőket is kezelő szoftverrel a nagyobb mérettel rendelkező tartalmak előre meghatározott kritérium szerinti eltávolítása válik lehetővé, ezzel helyet lehet felszabadítani vele. Free alkalmazás.

Kötelező szoftver, Windows App amivel egyetlen alkalmazással egy nagyon egyszerű módszerrel lehet törölni azokat a fájlokat a számítógépedről amikre nincsen szükség. Ezzel teljesítmény javulás, illetve hely felszabadítás fedezhető fel végeredményként. Nem más mint a Total PC Cleaner karbantartója.

A Total PC Cleaner letölthető verziója Microsoft App-ként szerethető be, illetve használható, ezért remekül integrálódik az operációs rendszer szolgáltatásaihoz, egyszerűbb, kényelmesebb futtathatóságot lehet róla elmondani mint jellemző.

A szoftver egy nagyon egyszerű, csak a lényegesebb információkat biztosító felületen képes a karbantartási feladat beállításaihoz, illetve a végeredmény áttekintéséhez szükséges területekhez hozzáférni, így a kezdők számára nincs szükség arra hogy utána nézzenek, hogy kell azt gyakorlatilag használni, hogy törölhessük a visszamaradt munkafolyamat előzményeket.

Általánosságban a szoftver az összes területet támogatja, ezek a böngészők, a telepített szoftverek, az operációs rendszerhez tartozó átmeneti mappák analizálása, illetve az eredményes pucolásuk.

Egy különleges szolgáltatás amit tartalmaz, hogy a Total PC Cleaner képes fájl méret szerint eltávolítani azokat a tartalmakat amik a tárolóegység felhasználtsági szintjét csökkentik. A keresés után egy áttekinthető jelentést készít, hogy mennyi helyet tudunk felszabadítani a karbantartás befejezése után. Több beállítás, illetve széles körűbb eszközök állnak rendelkezésre a CCleaner nevű programnál ahol az automatikusan induló szoftverek kezelhetőek, illetve uninstallálhatóak a fölösleges alkalmazások. Sokkal több eszközt az Advanced SystemCare karbantartója biztosít ahol igény szerint lehet további kiegészítőket beszerezni hozzá, ezzel egyéb Windows konfigurálási feladatokat is elvégezhetünk.

A Total PC Cleaner Windows App egy ingyenes karbantartó szoftver amivel a fontosabb területekről lehet eltávolítani a fölösleges fájlokat. Hely felszabadításhoz is felhasználható, kezdő ismeretekkel rendelkezőknek, illetve olyan felhasználóknak javasoljuk akik azonnali eredményeket szeretnének elérni.

Total PC Cleaner

Total PC Cleaner Összefoglaló:

 • karbantartó szoftver
 • „Windows App”
 • hely felszabadításhoz
 • nagyobb méretű fölösleges fájlok automatikus eltávolítása
 • böngészőkhöz
 • telepített szoftverekhez
 • Temp mappa támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Total PC Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Temp File Cleaner 4.5.02016-02-16 Temp File Cleaner 4.5.0 (0)
  A Temp File Cleaner segítségével kipucolhatod a Temp fájl mappát, vagyis törölheted azokat, némi Windows gyorsulás is érzékelhető […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2292021-01-25 Glary Disk Cleaner 5.0.1.229 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Folder Cleaner 1.02021-01-18 Folder Cleaner 1.0 (0)
  A Folder Cleaner egy karbantartó program amivel hely felszabadítás, illetve teljesítmény optimalizálást lehet elérni. A Free […]
 • HDCleaner Portable 1.325 Beta2021-01-18 HDCleaner Portable 1.325 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]