Karbantartó szoftverek

Advanced SystemCare 17.3.0.204

Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető a Windows. Free alkalmazásként való használat esetén néhány funkciója nem érhető el. Tartalmaz böngésző tisztítót, Startup Managert, Registry kezelőt. Magyar nyelvű. Moduális felépítésű, vagyis további kiegészítőkkel lehet plusz funkciókat hozzáadni.

Több feladatra is használható ingyenes karbantartó alkalmazás az Advanced SystemCare, vele takaríthatod a böngésződet, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt. Alapvető Windows konfigurálási lehetőségekhez is biztosít funkciót.

Az Advanced SystemCare letöltése után installáláskor arra érdemes kellő hangsúlyt fektetni, hogy megkísérli hozzáadni böngészőnkhöz toolbarját, ez természetesen a megfelelő pillanatban letiltható a számára. Az Advanced SystemCare karbantartója számos speciális rendszer, illetve merevlemez tisztítási opciót biztosít.

Ha mégis véletlenül telepítésre kerül később eltávolítható. Az első indításakor egy beépített varázslófelület segíti az alapvető beállításokat illetve a szoftver szolgáltatásainak az áttekintését. Itt rengeteg speciális eszközt lehet találni amiket csak külön szoftverek telepítésével lehetett eddig igénybe venni. Az Advanced SystemCare használatáról már több alkalommal is írtunk.

A számítógép tisztításához kiváló karbantartó szoftver az Advanced SystemCare

Kezdőknek és jártasabbaknak egyaránt egyedi felületet biztosít az Advanced SystemCare használatával biztonságosabbá tehető a böngészés, illetve valós időben kísérhetjük figyelemmel számítógépünk teljesítménybeli paramétereit. A karbantartó felülete minden fontosabb funkciót biztosít ami a Windows biztonságosabb és gyorsabb használatáért felelős.  Mentéseket készíthetsz a számodra fontosabbnak ítélt fájlokról, igen egyszerűen. Rendszer tisztítót, fájl megsemmisítőt (Fájlok végleges törléséhez), teljesítmény optimalizálót, játék üzemmódot, registry tisztítót/ töredezettségmentesítőt, startup managert, Program uninstallert (ami portable változatban is letölthető )és még számos toolst kapunk egyetlen alkalmazás telepítése esetén. A segédprogram bizonyos funkciói csak fizetősen érhetőek el.

Fizetős szolgáltatások:

-Registry cleaner, Internet booster

Ha még több funkcióra vágysz, használd a Professional kiadását igaz ez a változat csak fizetősen használható ki teljes mértékűen. számos extra képességgel hogy még több teljesítményt lehessen felszabadítani.

 Advanced SystemCare Profilok:

Profilos elrendezés szerinti csoportosításban végezhetünk teljesítmény optimalizálást, ha egyszer beállítottuk legközelebb egyetlen kattintással gyorsíthatjuk operációs rendszerünket. Többek között az Advanced SystemCare részét képezi egy vírusvédelmi szoftver amivel a nemkívánatos Malware támadások védhetőek ki illetve távolíthatóak el. Az IObit Malware Figther immunizálja rendszerünket. A hivatalos blogja itt található. Korábban róla itt illetve itt cikkeztünk. Egyetlen alkalmazással az összes említésre méltó lehetőséget megkapod ami arra hivatott hogy a számítógéped gyorsabb és biztonságosabb legyen, egy több feladatra is felhasználható karbantartó program.

Az egyes összetevők külön is letölthetőek így akik csak egy adott karbantartási folyamatot kívánnak rá bízni azok sem szorulnak korlátozások közzé. Az új kiadással az alapértelmezett program beállításait is módosítani tudod. Ami még szintén hasznos az esetében, hogy vele ellenőrizni tudod a fájlrendszer hibákat, sőt javítani is ha probléma merülne fel. Az Advanced SystemCare duplikált fájl eltávolítójával további helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Folyamatkezelőjével megtudhatod milyen szolgáltatások futnak a háttérben, azok adminisztrálhatóak. Az Advanced SystemCare arcfelismerő technológiát is biztosít. Az Advanced SystemCare üres mappák kereséséhez is remek.

Kategóriájában kevés hasonló volumennel rendelkező szoftver érhető el, mivel ez az ingyenes kiadás mindenképp érdemes kipróbálni. Megoldást tud nyújtani a belassult gépeknek. Karbantartáshoz, hely felszabadításra és egyéb Windows optimalizálásra. Az Advanced SystemCare fölösleges háttérszolgáltatások leállításához is megfelel.

Az Advanced SystemCare egy igen népszerű, kifejezetten hasznos Windows karbantartó szoftvernek számít, mivel támogatja a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, a böngészőket, illetve az átmeneti mappák tartalmának alapos elemzését. Teljesen ingyenes, Magyar nyelvű. Funkcionálisan külön kiegészítőkkel lehet bővíteni. 

Advanced SystemCare képgaléria:

Advanced SystemCare

 Advanced SystemCare Összefoglaló:

 • rendszer karbantartó program
 • registry tisztító
 • böngésző gyorsító funkció
 • Malware eltávolítási lehetőségek
 • korszerű, fejlett felhasználói felület
 • teljesítményadatok megjelenítése
 • töredezettség mentesítő
 • startup manager
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat (Freeware)
 • Hivatalos oldal: http://www.iobit.com/
Advanced SystemCare letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Advanced SystemCare
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced SystemCare Professional 17.4.0.2422024-05-10 Advanced SystemCare Professional 17.4.0.242 (1)
  Az Advanced SystemCare Professional egy multifunkciós optimalizáló, karbantartó mindenes alkalmazás ami böngésző takarítót, registry […]
 • Glary Utilities 6.10.0.142024-05-20 Glary Utilities 6.10.0.14 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]
 • EasyPC Cleaner Free 1.562013-09-21 EasyPC Cleaner Free 1.56 (0)
   Az EasyPC Cleaner Free egy kis méretű, minimális jártasságot igénylő PC takarító szoftver. Merevlemez, illetve registry pucolót is […]
 • PC Manager 8.272013-08-20 PC Manager 8.27 (0)
  A PC Manager segít karban tartani a számítógépet, takaríthatunk vele, átnézhetjük az automatikusan induló alkalmazásokat és […]
 • Glary Utilities Portable 6.10.0.142024-05-20 Glary Utilities Portable 6.10.0.14 (0)
  A Glary Utilities Portable segítségével böngészési előzményeinktől illetve a rendszer által generált fölösleges szemetektől […]

Szólj hozzá