Advanced SystemCare 12.3.0.329

Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá de biztonságosabbá is tehető a Windows. Free alkalmazásként való használat esetén néhány funkciója nem érhető el. Tartalmaz böngésző tisztítót, Startup Managert, Registry kezelőt. Magyar nyelvű. Moduális felépítésű, manuálisan kiegészítőket lehet hozzáadni.

Univerzális feladatok ellátására alkalmas karbantartó szoftver az Advanced SystemCare, vele takaríthatod a böngésződet, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt. Alapvető Windows konfigurálási lehetőségekhez is biztosít funkciót.

A kis méretű telepítőfájl letöltése után installáláskor arra érdemes kellő hangsúlyt fektetni, hogy megkísérli hozzáadni böngészőnkhöz toolbarját, ez természetesen a megfelelő pillanatban letiltható a számára. Az Advanced SystemCare karbantartója számos speciális rendszer, illetve merevlemez tisztítási opciót biztosít.

Ha mégis véletlenül telepítésre kerül később eltávolítható. Az első indításakor egy beépített varázslófelület segíti az alapvető beállításokat illetve a szoftver szolgáltatásainak az áttekintését. Az Advanced SystemCare használatáról korábban cikkeztünk.

 Áttekintés:

 Kezdőknek és jártasabbaknak egyaránt egyedi felületet biztosít az Advanced SystemCare használatával biztonságosabbá tehető a böngészés, illetve valós időben kísérhetjük figyelemmel számítógépünk teljesítménybeli paramétereit. A karbantartó felülete minden fontosabb funkciót biztosít ami a Windows biztonságosabb és gyorsabb használatáért felelős.  Mentéseket készíthetsz a számodra fontosabbnak ítélt fájlokról, igen egyszerűen. Rendszer tisztítót, fájl megsemmisítőt (Fájlok végleges törléséhez), teljesítmény optimalizálót, játék üzemmódot, registry tisztítót/ töredezettségmentesítőt, startup managert, Program uninstallert (ami portable változatban is letölthető )és még számos toolst kapunk egyetlen alkalmazás telepítése esetén. A segédprogram bizonyos funkciói csak fizetősen érhetőek el.

Fizetős szolgáltatások:

-Registry cleaner, Internet booster

Ha még több funkcióra vágysz, használd a Professional kiadását igaz ez a változat csak fizetősen használható ki teljes mértékűen.

 Advanced SystemCare Profilok:

 Profilos elrendezés szerinti csoportosításban végezhetünk teljesítmény optimalizálást, ha egyszer beállítottuk legközelebb egyetlen kattintással gyorsíthatjuk operációs rendszerünket. Többek között az Advanced SystemCare részét képezi egy vírusvédelmi szoftver amivel a nemkívánatos Malware támadások védhetőek ki illetve távolíthatóak el. Az IObit Malware Figther immunizálja rendszerünket. A hivatalos blogja itt található. Korábban róla itt illetve itt cikkeztünk. Egyetlen alkalmazással az összes említésre méltó lehetőséget megkapod ami arra hivatott hogy a számítógéped gyorsabb és biztonságosabb legyen.

Az egyes összetevők külön is letölthetőek így akik csak egy adott karbantartási folyamatot kívánnak rá bízni azok sem szorulnak korlátozások közzé. Az új kiadással az alapértelmezett program beállításait is módosítani tudod. Ami még szintén hasznos az esetében, hogy vele ellenőrizni tudod a fájlrendszer hibákat, sőt javítani is ha probléma merülne fel. Az Advanced SystemCare duplikált fájl eltávolítójával további helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Folyamatkezelőjével megtudhatod milyen szolgáltatások futnak a háttérben, azok adminisztrálhatóak.

Kategóriájában kevés hasonló volumennel rendelkező szoftver érhető el, mivel ez az ingyenes kiadás mindenképp érdemes kipróbálni. Megoldást tud nyújtani a belassult gépeknek.

Advanced SystemCare képgaléria:

Advanced SystemCare

 Advanced SystemCare Összefoglaló:

 • rendszer karbantartó program
 • registry tisztító
 • böngésző gyorsító funkció
 • Malware eltávolítási lehetőségek
 • korszerű, fejlett felhasználói felület
 • teljesítményadatok megjelenítése
 • töredezettség mentesítő
 • startup manager
 • Teljes verziós változat (Freeware)
 • Hivatalos oldal: http://www.iobit.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Advanced SystemCare
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced SystemCare Professional 10.3.0.2202018-04-02 Advanced SystemCare Professional 10.3.0.220 (1)
  Az Advanced SystemCare Professional egy multifunkciós optimalizáló, karbantartó mindenes alkalmazás ami böngésző takarítót, registry […]
 • Advanced SystemCare Ultimate 12.2.2.1302019-06-05 Advanced SystemCare Ultimate 12.2.2.130 (0)
  Az Advanced SystemCare Ultimate multifunkciós karbantartó szoftver ami víruskeresőt is tartalmaz, kapsz még vele registry pucolót, […]
 • System Cleaner 7.6.22.6702016-02-20 System Cleaner 7.6.22.670 (0)
  A System Cleaner könnyen telepíthető, remekül funkcionáló rendszer optimalizáló szoftver, segítségével összeszedettebb működésre […]
 • PC Manager 8.272013-08-20 PC Manager 8.27 (0)
  A PC Manager segít karban tartani a számítógépet, takaríthatunk vele, átnézhetjük az automatikusan induló alkalmazásokat és […]
 • Glary Utilities 5.1192019-05-13 Glary Utilities 5.119 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]