Karbantartó szoftverek

Glary Utilities 6.12.0.16

A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a Registryt, ez a Free alkalmazás Startup Managert, indítópult kezelőt is tartalmaz. Vele több konfigurálási módhoz is hozzáférhetsz, helyi menü kezelőt is tartalmaz. Magyar nyelvű.

A rendszeresen használt Windows idővel teleszemetelődik, amiről az átlagfelhasználó szinte nem is vesz észre semmit, kizárólag lassabb működést, időnként újrainduló gépet és folyamatosan csökkenő tárhelyet tapasztal. Ezek a tünetek mind annak is betudhatóak hogy nem figyelünk oda gépünk állapotára. Nem is kell túlságosan sok időt erre pazarolni ha ezt a szoftvert, a Glary Utilities-t használjuk mivel kezelőfelületén pillanatok alatt kezdeményezhetjük a legnagyobb erőforrás rabló elemek eltávolítását. A Glary Utilities használatáról korábban írtunk.

A Glary Utilities hordozható, avagy portable változatban is letölthető, így bárhová magunkkal vihetjük. A profilos elrendezést biztosító alkalmazás támogatja az érvénytelen ikonok felkutatását, start menü elemeinek a felülvizsgálatát, adatbázis átvizsgálását, tartalmaz nyomradírt amivel böngészési előzményeinktől szabadulhatunk meg örökre. Az említett funkciók csak egy részét képezik azoknak amire létrehozták. A Glary Utilities programok késleltetett indításához is futtatható.

Glary Utilities karbantartási módok:

Ezeket lehetőség van egyetlen kattintással átvizsgálni és eltávolítani. A Glary Utilities a merevlemez szabad területének a törléséhez is megfelel. A Rendszereszközök opció esetén már manuálisan dönthetünk, figyelemmel tudjuk kísérni a futó folyamatokat,  információval szolgál rendszerünkkel kapcsolatban. Azok számára kifejezetten javasolt akik gépe látványos lassulást tanúsít mivel régen volt takarítva. A Glary Utilities fájlok titkosításához is remek. Amit még mindenképp érdemes megemlíteni róla, hogy a jobb egérgombos menü konfigurálására is képes a Glary Utilities.

Glary Utilities speciális funkciók:

Részét képezi, egy igen erőteljes töredezettségmentesítő, illetve egy Startup Manager, amivel gyorsítható a PC betöltődése. A hivatalos blogja itt érhető el, míg a korábbi bemutatónk róla itt olvasható el, a hordozható változat szintén elérhető honlapunkról. A Glary Utilities nevű szoftverhez hasonló funkciókat, de felhasználóbarátabb lehetőségeket biztosít a CCleaner, illetve az Advanced SystemCare őket is próbáld ki.

A PRO változat itt található, míg a mobilokra optimalizált Glary Utilities Android változata az alábbi hivatkozáson. Minden ma létező platformra kínál megoldást a fejlesztő, így javasolt körülnézni hogy milyen programokat tett közzé a létrehozói csapat.

A Glary Utilities egy univerzális karbantartó program, ami szinte az összes említésre méltó funkciót biztosítja, ami a PC jobb teljesítményének az eléréshez szükséges lehet. Konfiguráláshoz, automatikusan induló összetevők áttekintéséhez is ideális. Azonnal eredményes tud lenni a lassabb Windows rendszerek esetén. 

Glary Utilities

Glary Utilities Összefoglaló:

 

 • Széleskörűen használható karbantartó alkalmazás
 • böngésző előzmény takarító
 • adatbázis karbantartó, tisztító
 • profilos elrendezésű funkciók
 • gyors karbantartási lehetőségek
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: https://www.glarysoft.com/
Glary Utilities letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Utilities
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Utilities Portable 6.12.0.162024-07-08 Glary Utilities Portable 6.12.0.16 (0)
  A Glary Utilities Portable segítségével böngészési előzményeinktől illetve a rendszer által generált fölösleges szemetektől […]
 • Advanced SystemCare 17.5.0.2552024-07-04 Advanced SystemCare 17.5.0.255 (0)
  Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető […]
 • Puran Utilities 3.112023-12-07 Puran Utilities 3.11 (0)
  A Puran Utilities karbantartási feladatok végrehajtására használható szoftver ami, egyetlen felületen több szolgáltatás egyidejű […]
 • WinUtilities Free Edition 15.892023-09-01 WinUtilities Free Edition 15.89 (0)
  A WinUtilities Free Edition segítségével rendet tudunk teremteni operációs rendszerünkön, minden olyan fontosabb funkciót biztosít, […]
 • EasyPC Cleaner Free 1.562013-09-21 EasyPC Cleaner Free 1.56 (0)
   Az EasyPC Cleaner Free egy kis méretű, minimális jártasságot igénylő PC takarító szoftver. Merevlemez, illetve registry pucolót is […]

Szólj hozzá