Üres mappák törlése az Advanced SystemCare karbantartó szoftverrel

Egy mesterséges intelligenciával történő karbantartási feladatokhoz nagyszerű szoftver az Advanced SystemCare amivel a már haszontalan beállításjegyzékek, illetve gyorsítótárak kutathatóak fel, akár gyorsítani tudjuk a Windows rendszert. A felesleges szoftverek uninstallálási feladataihoz, a számítógép rendszer jellemzőinek a megtekintéséhez, illetve az időzített leállításához is kiváló. A programmal akár egyetlen paranccsal tudjuk a számítógépről az üres mappákat törölni.

A Registry, illetve Merevlemez karbantartási munkafolyamatokban mély keresési módszerrel kutatja fel a számítógépen már fölösleges tartalmakat amivel lemezterületet lehet felszabadítani. Az alkalmazással akár egyetlen paranccsal gyorsítható a számítógép, a lemezkarbantartási munkafolyamat után a számítógépet hibernálhatjuk, újraindíthatjuk, illetve akár le is állíthatjuk. A Registry értékek, a böngészők előzményei, illetve az elavult szoftverek is megkereshetőek, valós időben tudja a számítógép memória, processzor rendszer információit kilistázni az Advanced SystemCare karbantartó szoftver. Naprakészen tarthatjuk a programjainkat amivel akár jobb teljesítményen futtathatóak. A Windows rendszeren elindult alkalmazásokat is megtekinthetjük amivel akár le tudjuk a hasztalanokat tiltani. A fájlrendszer, illetve a lemezmeghajtók vizsgálata után a lemezhibákat is megtekinthetjük. A nagyobb fájlkollekcióval bíró felhasználók meg tudják az azonos tartalommal eltárolt fájlokat keresni a merevlemez karbantartásakor. A szoftverrel az összes fájlkiterjesztés beolvasható duplikált fájlok keresésekor.

Üres mappák törlése

Egy gyors keresési eljárással a lomtárba tudja az üres mappákat mozgatni, amivel akár ki tudjuk azokat a mappákat választani amiket törölni szeretnénk. A szoftver Empty Folder Scanner kiegészítőjével kutathatjuk fel az üres mappákat. A program letöltése, illetve az installálása után meg tudjuk a már nem használt üres mappákat keresni, illetve azokat akár törölhetjük.

Ha fel szeretnénk kutatni a Windows rendszeren már hasztalan Registry, illetve gyorsítótár tartalmakat a szoftver remek megoldás amivel akár technikai ismeretek nélkül tudjuk gyorsítani a számítógépet. A már szükségtelen gyorsítótárak, illetve üres mappák törléséhez is remek szoftver az Advanced SystemCare innen szerezhető be.

Advanced SystemCare – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Üres mappák törlése az Advanced SystemCare karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A Windows rendszerre installált szoftverek naprakészen tartásához is remek karbantartó az Advanced SystemCare amivel akár az üres mappákat is felkutathatjuk, illetve törölhetjük.

Kapcsolódó szoftverek