Blog

A beállításjegyzékek tisztítása az Ashampoo Registry Cleaner karbantartó szoftverrel

Egy profi Registry tisztító program amivel a már felesleges tartalmak tisztításával stabilabban futtathatjuk a Windows rendszert. Az Ashampoo Registry Cleaner Registry karbantartó szoftverrel akár csökkenteni tudjuk a számítógép hardveres terheltségi szintjét a hasztalan Registry értékek törlésével. A programmal törölt beállításjegyzékeket visszaállítjuk. Az indítópult, az ActiveX, a megosztott fájlok Registry értékeinek az eltávolításával tudjuk a Windows rendszert optimalizálni.

Gyorsíthatjuk a Windows rendszert a már elavult beállításjegyzékek törlésével, amivel a hibás Registry értékeket is fel tudjuk kutatni. Kijelölhetjük azokat a Registry értékeket amiket törölni szeretnénk. A szoftverrel a privát adatokkal eltárolt már felesleges Registry értékeket is felkutathatjuk, illetve törölhetjük. Az Ashampoo Registry Cleaner indítófelületén az uninstallált programok által visszamaradt beállításjegyzék értékeket, az indítópult, ActiveX, megosztott tartalmak alkalmazás konfigurációját automatikusan el tudjuk távolítani, amivel adott Registry értékeket kizárási listához is hozzáadhatunk.

A számítógép gyorsításához is hatékony beállításjegyzék tisztító

A szabványos keresési feladatokban a duplikált Registry értékeket is felkutathatjuk. Egy alapvető ismeretekkel rendelkező felhasználóknak is profi felületen választhatóak ki a szükséges Registry karbantartó szolgáltatások. A munkamenetek érvénytelen Registry értékeit is eltávolíthatjuk amivel akár teljesítmény szabadítható fel. Az elavult tartalmak törlésével a Windows sebességét gyorsítani tudjuk.

A számítógépről uninstallált szoftverek visszamaradt Registry értékeinek a törléséhez is kiváló karbantartó szoftver, egy optimalizált keresési eljárással kutathatjuk fel a fölösleges rendszerleíró bejegyzéseket. A már szükségtelen Registry értékek törlési feladataihoz remek Ashampoo Registry Cleaner innen érhető el.

Ashampoo Registry Cleaner – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A beállításjegyzékek tisztítása az Ashampoo Registry Cleaner karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Az Ashampoo Registry Cleaner a regisztrációs adatbázis tisztításához kiváló amivel a Registry értékekről adatokat is meg tudunk tekinteni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá