Blog

Szoftverek feladat előzményeinek eltávolítása a Disk Cleanup Free karbantartóval

Egy gyorsítótárakhoz, feladat előzményekhez futtatható karbantartó szoftver a Disk Cleanup Free amivel akár az alapvető ismeretekkel bíró felhasználók is egyszerűen törölhetik a hasztalan tartalmakat. A Windows optimalizálási feladatokhoz kitűnő szoftverrel akár lemezterületet is felszabadíthatunk.

A számítógépen már elavult feladat előzményeket kutathatjuk fel a Disk Cleanup Free karbantartó szoftverrel, a már hasztalan fájlok törlésével lemezterületet tudunk felszabadítani. A feladat előzmények egy hatékony szoftverrel kutatható fel amivel a böngészők, a Windows, a munkafolyamatok log fájljait, kártevő kereső programok gyorsítótárait törölhetjük. A böngészők feladat előzményei, a nyomkövető süti fájlok, a begépelt oldalak előzményei is felkutathatóak. A karbantartó szoftverrel gyorsítani tudjuk az operációs rendszer betöltődését a több lemezterületet foglaló tartalmak meghajtókról történő tisztítási munkafolyamata után.

Feladat előzmények eltávolítása

A szoftverek ideiglenes fájljait is törölhetjük, egy csoportosított kezelőfelületen tudjuk kijelölni azokat a feladat előzményeket amitől meg akarunk szabadulni. A programmal a Windows erőforrásait is optimalizálhatjuk amivel akár jobb hardveres erőforrással tudunk játékokat futtatni. Egy kiváló grafikai felületen törölhetőek a telepített programok munkafolyamat előzményei, illetve a Temp mappák tartalma. Minden lemezkarbantartó funkciót biztosít amivel akár optimalizálhatjuk a PC-t. Ki tudja a feladat előzményeket listázni, manuálisan jelölhetőek ki a már szükségtelen fájlok.

A Windows erőforrásának az optimalizálásához nagyszerű karbantartó a Disk Cleanup Free innen érhető el.

Disk Cleanup Free – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szoftverek feladat előzményeinek eltávolítása a Disk Cleanup Free karbantartóval
Szerző
Leírás
A szoftverrel ki tudjuk azokat a mappákat jelölni ahol a feladat előzményeket fel akarjuk kutatni, a Disk Cleanup Free karbantartási feladatokhoz tökéletes.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá