Temp_Cleaner GUI 5.1

A Temp_Cleaner GUI egy multiprocessing támogatással készített gyors karbantartó szoftver ami a Windows korábbi változataihoz is hatékony. A Free alkalmazás a szoftverek, illetve az operációs rendszer ideiglenes, Temp mappa, a log fájlok törléséhez is futtatható. A böngésző előzmények törléséhez is profi, a lemezkarbantartó program hely felszabadítási munkafolyamatokhoz is futtatható.

A számítógép ideiglenes, a Temp mappák tartalmának törléséhez is hatékony ingyenes karbantartó program amivel a Windows, illetve az installált alkalmazások munkafolyamat előzményeinek eltávolításával nagy mértékben javítható a számítógép teljesítménye. A Temp_Cleaner GUI karbantartó program több platformra is elérhető API megoldással, akár MS-DOS változatban is futtatható.

A Temp_Cleaner GUI letöltése, a szoftver telepítése, a futtatása után egy modern kezelőfelületen tudjuk konfigurálni, hogy honnan kutassa fel a már nem kellő tartalmakat.

A WinXPE, illetve az AdwCleaner alkalmazások log jelentéseinek a kereséséhez, illetve az azok törléséhez is futtathatjuk. A Windows rendszeren használt alkalmazásokkal eltárolt feladat előzmények törlésével akár helyet lehet felszabadítanunk.

Temp mappákhoz tervezett lemezkarbantartó a Temp_Cleaner GUI

A karbantartó program a Temp_Cleaner GUI a lomtár, a telepített alkalmazások, illetve az operációs rendszer átmeneti Temp mappáinak a törléséhez is támogatott. A karbantartási munkafolyamatokhoz a beállítások profilban választhatóak ki ahol akár saját karbantartáshoz szükséges konfigurációt is futtathatunk. Az indítófelületet skinekkel lehet szerkeszteni ami sötét, illetve világos szín tulajdonságokkal konfigurálható.

Időzíthető, töredezettségmentesítési feladatokhoz is használható karbantartó program a Wise Disk Cleaner, ami akár cserélhető adathordozókhoz is remek. A CCleaner illesztőprogram frissítéshez is profi megoldást biztosít amivel a számítógép teljesítménye fokozható.

A Temp_Cleaner GUI mutatós felhasználói felülettel létrehozott karbantartó szoftver megoldásával a Temp mappák, a telepített programok, a böngészők feladat előzményeit lehet törölni. Multiprocessing támogatással gyorsabb lemezkarbantartási feladatokat lehet elvégeznünk.

Temp-Cleaner GUI – Karbantartó szoftver

Temp_Cleaner GUI Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Profilosan konfigurálható
 • skinezhető indítófelület
 • Lomtár kiürítési feladatokhoz
 • böngészési előzmények törlése
 • MS-DOS operációs rendszerekre is kipróbálható
 • Temp mappa tartalmának a törléséhez
 • installált alkalmazások feladat előzményeinek a törléséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://insertx2k.github.io/temp_cleaner_gui/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Temp_Cleaner GUI
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OrderProg Clean Disk 2.22022-09-25 OrderProg Clean Disk 2.2 (0)
  Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is […]
 • Cleanmgr+ 1.50.13002022-09-12 Cleanmgr+ 1.50.1300 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Kaspersky Cleaner 1.0.1.150 Beta2016-12-14 Kaspersky Cleaner 1.0.1.150 Beta (0)
  A Kaspersky Cleaner egy modern, egyben számos elengedhetetlen funkciót biztosító karbantartó szoftver. A program támogatja, hogy […]