Temp_Cleaner GUI 6.9.0

A Temp_Cleaner GUI egy multiprocessing támogatással készített gyors karbantartó szoftver ami a Windows korábbi változataihoz is hatékony. A Free alkalmazás a szoftverek, illetve az operációs rendszer ideiglenes, Temp mappa, a log fájlok törléséhez is futtatható. A böngésző előzmények törléséhez is profi, a lemezkarbantartó program hely felszabadítási munkafolyamatokhoz is futtatható.

A számítógép ideiglenes, a Temp mappák tartalmának törléséhez is hatékony ingyenes karbantartó program amivel a Windows, illetve az installált alkalmazások munkafolyamat előzményeinek eltávolításával nagy mértékben javítható a számítógép teljesítménye. A Temp_Cleaner GUI karbantartó program több platformra is elérhető API megoldással, akár MS-DOS változatban is futtatható.

A Temp_Cleaner GUI letöltése, a szoftver telepítése, a futtatása után egy modern kezelőfelületen tudjuk konfigurálni, hogy honnan kutassa fel a már nem kellő tartalmakat.

A WinXPE, illetve az AdwCleaner alkalmazások log jelentéseinek a kereséséhez, illetve az azok törléséhez is futtathatjuk. A Windows rendszeren használt alkalmazásokkal eltárolt feladat előzmények törlésével akár helyet lehet felszabadítanunk.

Temp mappákhoz tervezett lemezkarbantartó a Temp_Cleaner GUI

A karbantartó program a Temp_Cleaner GUI a lomtár, a telepített alkalmazások, illetve az operációs rendszer átmeneti Temp mappáinak a törléséhez is támogatott. A karbantartási munkafolyamatokhoz a beállítások profilban választhatóak ki ahol akár saját karbantartáshoz szükséges konfigurációt is futtathatunk. Az indítófelületet skinekkel lehet szerkeszteni ami sötét, illetve világos szín tulajdonságokkal konfigurálható. A Temp_Cleaner GUI log fájlok törléséhez is remek.

Időzíthető, töredezettségmentesítési feladatokhoz is használható karbantartó program a Wise Disk Cleaner, ami akár cserélhető adathordozókhoz is remek. A CCleaner illesztőprogram frissítéshez is profi megoldást biztosít amivel a számítógép teljesítménye fokozható.

A Temp_Cleaner GUI mutatós felhasználói felülettel létrehozott karbantartó szoftver megoldásával a Temp mappák, a telepített programok, a böngészők feladat előzményeit lehet törölni. Multiprocessing támogatással gyorsabb lemezkarbantartási feladatokat lehet elvégeznünk.

Temp-Cleaner GUI – Karbantartó szoftver

Temp_Cleaner GUI Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Profilosan konfigurálható
 • skinezhető indítófelület
 • Lomtár kiürítési feladatokhoz
 • böngészési előzmények törlése
 • MS-DOS operációs rendszerekre is kipróbálható
 • Temp mappa tartalmának a törléséhez
 • installált alkalmazások feladat előzményeinek a törléséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://insertx2k.github.io/temp_cleaner_gui/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Temp_Cleaner GUI
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Microsoft PC Manager 3.8.4.02023-11-26 Microsoft PC Manager 3.8.4.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • OrderProg Clean Disk 2.22023-07-16 OrderProg Clean Disk 2.2 (0)
  Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is […]
 • AppCleaner 3.42023-02-23 AppCleaner 3.4 (0)
  Az AppCleaner egy igen fejlett pucoló szoftver, ami a telepített alkalmazásaid után tud takarítani. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.252022-10-22 Moo0 Disk Cleaner 1.25 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Cleanmgr+ 1.50.13002022-09-12 Cleanmgr+ 1.50.1300 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]