Vírusirtók

AdwCleaner 8.4.2

Az AdwCleaner segítségével a bosszantó nemkívánatos toolbaroktól, eszköztáraktól szabadulhatunk meg amik programok telepítése során épült akaratunk ellenére böngészőnkbe. Támogatja a Hijacker fertőzések detektálását is. Ez az eltávolító Free alkalmazásként, ingyenesen használható. Egyszerű kezelés, garantált eredmények járnak együtt a futtatásával.

Akik rendszeresen töltenek le programokat, játékokat szinte biztos hogy találkoztak már olyan példánnyal aminek a települése után meglepődve tapasztaltuk hogy új eszköztár is járt ahhoz illetve megváltozott a böngészőnk alapértelmezett beállítási értékei. Ezek eltávolítására választhatod az ingyenes AdwCleaner nevű alkalmazást.

Ha bátrak vagyunk, és némi ismerettel rendelkezünk akkor manuálisan is eltávolíthatjuk azt, ellenkező esetben használjuk az alábbi programot ami nem csak hogy ingyenes és hordozható változat, de még a használata sem jelenthet komoly problémát. Csak el kell indítani majd futtatni a hatékony keresést, majd töröljük a kéretlen betolakodókat a Delete gomb lenyomásával. Az AdwCleaner képes olyan kiegészítőket is eltávolítani ami más módszerrel szinte lehetetlen volna. Így mindenképp érdemes kipróbálni, ha az említett problémába futottál bele.

AdwCleaner támogatott böngészők:

Természetesen az AdwCleaner esetében támogatott a legnagyobb böngészők, az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. A jelentések ablakokra bontva, elérési útvonal szerint is megtekinthetőek, így manuálisan is áttekinthetőek azok a végleges döntés meghozása előtt. Felkutatja és pucolja a regisztrációs adatbázist is így garantálja hogy a ne tudja magát újra visszaírni a kéretlen összetevő. A szoftver vagyis az AdwCleaner hijacker fertőzések eltávolításához is felhasználható.

Az AdwCleaner log jelentéseket is szolgáltat. Vele kényelmesen és fájdalommentesen vehetsz érzékeny búcsút a kéretlen vendégektől, Adware fertőzésektől, egyszerűsége okán az egyik legideálisabb megoldás kezdők számára. Támogatottsági listáján olyan hírhedt kiterjesztés is felfedezhető mint a Babylon Toolbar, biztonságosan tudja azt is törölni.

Arra fontos odafigyelni hogy ezalatt nem érdemes a gépet más feladatokra is használni mivel a szoftver a folyamat végeztével automatikusan újraindítja a Windowst. Ha nem vagy megelégedve az AdwCleaner szoftverével, természetesen alternatív lehetőségek is rendelkezésre állnak egyéb alkalmazások személyében. Ilyen például a  Toolbar Cleaner vagy a komplett feladatokat megvalósítani képes IObit Uninstaller, ő ettől egy kicsit több feladatot is el tud látni.

Az AdwCleaner megoldást biztosít, hogy a kéretlenül települt eszköztáraktól a lehető legegyszerűbben meg tudj szabadulni. Egyszerűen használható, komoly támogatottságot élvez. Böngészők megtisztításához egy remek segítség.

AdwCleaner Összefoglaló:

 • kéretlenül települt eszköztárak automatikus eltávolításaAdwCleaner pillanatkép

 • egyszerű használat

 • áttekinthető felhasználói felület
 • hordozható, csak futtatni kell

 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: https://toolslib.net/
AdwCleaner letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AdwCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZHPCleaner 2024.7.16.222024-07-16 ZHPCleaner 2024.7.16.22 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • Soft4Boost Toolbar Cleaner 8.1.9.3152024-05-28 Soft4Boost Toolbar Cleaner 8.1.9.315 (0)
  A Soft4Boost Toolbar Cleaner egy könnyen kezelhető Free alkalmazás. A böngészőkben már fölöslegessé vált Pluginokat, kiegészítőket […]
 • StrelyCleaner 1.6.42024-07-24 StrelyCleaner 1.6.4 (0)
  A StrelyCleaner egy kártékony Trójai, Malware, Keylogger tartalmak felkutatásához, illetve eltávolításához kiváló eszköz amivel akár […]
 • Ultra Adware Killer 10.9.2.02024-07-06 Ultra Adware Killer 10.9.2.0 (0)
  Az Ultra Adware Killer egy eszköztár eltávolító program ami pucolja a böngészőket, regisztrációs adatbázist, illetve a […]
 • Chrome Cleanup Tool 23.131.22017-12-08 Chrome Cleanup Tool 23.131.2 (0)
  A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek […]

7 hozzászólás

Lskata 2014-09-30 at 13:35

Remek kis program, köszi

Válasz
Dina 2015-01-09 at 20:04

Nekem a delta home search-hoz kellett, és pikk-pakk letörlődött. Viszont maga a cleaner program is uninstalálódott. Legalább is azt hiszem. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂

Válasz
X 2015-06-03 at 20:27

Valami nem oké ezzel a cuccal. A keresés semmit nem talált, bár igaz, megnyitva hagytam pár appot, utána viszont eltűnt a kereső, és ki se tudom törölni, mert sehol sem jelenik meg (a vezérlőpultban se).

Válasz
Admin 2015-06-10 at 18:35

Rendben van a program tisztelt „x” mert mások is használják. Javasolt a futtatás előtt egy biztonsági mentést készíteni a fontosabb dolgokról hogy legyen miről visszaállnod ha galiba van.

Válasz
Antique 2016-01-10 at 13:23

Rendben van a program köszönöm AdwCleaner csak Ajánlani tudom

Válasz
Kutasi Ferenc 2016-08-19 at 13:37

? talál de nem törli hanem kiírja: service not delete??

Válasz
Imi 2016-10-01 at 16:48

A legjobb!
Rengetegszer segített nekem is és akinek ajánlottam. A telepítő futtatás után eltűnik ne lepődjetek meg ezért én előtte el szoktam máshova is menteni. A futtatás után a C meghajtó gyökérbe csinál egy mappát, ahol van leírás, hogy mit pucolt ki, ill itt vannak a karanténba helyezett mappák is.

Válasz

Szólj hozzá