Avast Browser Cleanup 12.2272.125

Az Avast Browser Cleanup egy speciális böngésző takarító alkalmazás amivel meg tudsz szabadulni a veszélyesnek tekinthető eszköztáraktól, toolbaroktól. Ez a Free alkalmazás kifejezetten egyszerű használatot biztosít, képes időzített kereséseket indítani. Magyar nyelven is tud.

A böngészők kiegészítőkkel funkcionálisan tovább fejleszthetőek, ezzel sokan élnek is, néha ennek vannak hátulütői, mivel azok között veszélyes bővítmények is elérhetőek, amik a biztonságos böngészés rovására mehet. Ezek felkutatására, detektálására alkalmas az Avast Browser Cleanup.

A szoftver telepítése gyorsan pár kattintással végrehajtható, ami után egy letisztult, áttekinthető felület fogad.

Az Avast Browser Cleanup használata egyáltalán nem bonyolult, sőt Magyar nyelven is futtatható, alapértelmezés szerint úgy is indul el. Az alkalmazás támogatja a legnépszerűbbnek tekinthető, a Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome böngészőket.

A futtatásakor a saját adatbázisát összeveti a böngészőnkhöz hozzáadott kiegészítőkkel és ha olyan elemet talál ami rossz hírnévnek örvend, azokat el is tudja távolítani. Ha mégis úgy döntünk, hogy arra szükség van, meg szeretnénk azt tartani mivel megbízunk abban, kizárási listához adható, az már legközelebb figyelmen kívül fogja hagyni. A beállításait tekintve túl sok opciót nem biztosít, de talán erre nincs is szükség. Itt kizárólag a nyelv változtatható meg, illetve az időzítéshez lehet hozzáférni, ahol engedélyezhető, hogy naponta egyszer automatikusan ellenőrizze az eszköztárakat, bővítményeket.

Egyéb funkciója részeként az Avast Browser Cleanup vissza tudja állítani a böngészők alapértelmezett keresés szolgáltatását is.

A kínálatunkat tekintve számos egyéb hasznos alkalmazás érhető el, amik szintén támogatják az ilyen jellegű feladatok végrehajtását. Ilyen többek között a Toolbar Cleaner ami hatalmas támogatottságot élvez, maga az AdwCleaner inkább az egyszerűséget tartja szem előtt. Telepítés nélkül a Junkware Removal Tool használható, ami komoly adatbázist biztosít, rendszeresen adnak ki hozzá frissítéseket.

Az Avast Browser Cleanup segítségével meg tudsz arról győződni, hogy a böngésződhöz hozzáadott kiegészítők biztonságosak e. Vele azok le is tilthatóak, támogatja a kizárásokat is.

Avast Browser Cleanup

Avast Browser Cleanup összefoglaló:

 • Böngésző takarító alkalmazás
 • az azokhoz hozzáadott kiegészítők biztonsági ellenőrzéséhez
 • kizárások támogatása
 • időzíthetőség
 • egyszerű használat
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.avast.com/browser-cleanup

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avast Browser Cleanup
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chrome Cleanup Tool 23.131.22017-12-08 Chrome Cleanup Tool 23.131.2 (0)
  A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]
 • Avast Cleanup 1.2.02016-06-11 Avast Cleanup 1.2.0 (0)
  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele […]
 • ZHPCleaner 2021.5.6.2942021-05-07 ZHPCleaner 2021.5.6.294 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • KCleaner 3.8.12021-04-16 KCleaner 3.8.1 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]