Chrome Cleanup Tool 23.131.2

A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek ítélt kiegészítők, kezdeményezhető a gyári állapot visszaállítása is. Ez a Free alkalmazás ideális hogy a böngésző használata során felmerülő rendellenes működést meg lehessen szüntetni.

Bármikor telepíthetünk egy olyan alkalmazást, ami kiegészítőket ad hozzá böngészőnkhöz, amik rossz hírnévnek örvendenek, vagy potenciálisan veszélyeket hordoznak magukban. Nem is beszélve arról a szituációról, ha az rendellenesen kezd el futni, így használhatatlanná válik. Ezekre a helyzetekre próbál meg megoldást kínálni a Chrome Cleanup Tool nevű szoftver.

Különlegessége, hogy nem igényel telepítést, csak futtatni kell. Az alkalmazás kifejezetten azoknak a felhasználóknak nyújt megoldást akik alapértelmezés szerint a Google Chrome böngészőt használják.

A Chrome Cleanup Tool indítása után azonnal átvizsgálja a szóban forgó böngészőmotort, és ha olyan kiegészítőt talál ami rossz hírnévnek örvend, megkísérli azt eltávolítani. Természetesen maga a diagnosztizálás akkor is támogatott ha egy nem megfelelő működést kiváltó eseményt akarunk megszüntetni. Szükség esetén a folyamat végeztével egy kattintással kezdeményezhető a gyári állapotra való visszatérés.

Chrome Cleanup Tool Használata:

Maga a Chrome Cleanup Tool futtatása nem igényel komolyabb számítógépes ismereteket, ráadásul ez Magyar nyelven történik, ezért a használata kezdőknek sem okoz komolyabb fejtörést.

Mivel a szoftver túlságosan sok opciót nem kínál, nem kell beállítani, sokan ezen a területen néhányan több opcióra tarthatnak igényt. Alternatív megfelelőjeként futtatható az Avast Browser Cleanup ami több böngészőmotort támogat, kifejezetten kéretlenül települt eszköztárak eltávolítására AdwCleaner megoldása megfelelő.

Kategóriájában az egyik legprofesszionálisabb program a Junkware Removal Tool ami hatalmas adatbázissal rendelkezik.

A Chrome Cleanup Tool egy speciális segédalkalmazás, amivel javítható a szóban forgó böngésző használata során fellépő legjellemzőbb problémák. Vele egy kattintással visszaállítható a böngésző a gyári állapotára. Érdemes még megjegyezni róla hogy nem víruskeresőként funkcionál, tehát az ilyen jellegű problémák megszüntetésére külön programra van szükség.

Chrome Cleanup Tool

Chrome Cleanup Tool összefoglaló:

 • Böngésző javító program
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • veszélyes összetevők eltávolításához
 • gyári állapot visszaállításhoz
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.google.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Chrome Cleanup Tool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Toolbar Cleaner 6.4.9.3652020-07-02 Soft4Boost Toolbar Cleaner 6.4.9.365 (0)
  A Soft4Boost Toolbar Cleaner egy könnyen kezelhető Free alkalmazás. A böngészőkben már fölöslegessé vált Pluginokat, kiegészítőket […]
 • Avast Browser Cleanup 12.2272.1252017-09-01 Avast Browser Cleanup 12.2272.125 (0)
  Az Avast Browser Cleanup egy speciális böngésző takarító alkalmazás amivel meg tudsz szabadulni a veszélyesnek tekinthető […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]
 • Avast Cleanup 1.2.02016-06-11 Avast Cleanup 1.2.0 (0)
  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele […]
 • ZHPCleaner 2021.11.25.3402021-11-25 ZHPCleaner 2021.11.25.340 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]