SCleaner Lite 0.9.5 Beta

Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményét lehet elérni. A Free alkalmazás rendszer karbantartás esetén a fölösleges munkafolyamat előzményeket, Temp mappák, lomtár tartalmát, már fölösleges Windows hibanaplókat, Memory Dump maradványokat távolítja el. Könnyen kezelhető, gyors eredmény jellemzi.

A szoftverrel akár azonnal törölhetőek azok a tartalmak, munkafolyamat előzmények amik már fölöslegesek, csak az értékes helyet foglalják. A Windows rendszert futtató PC-k merevlemezén. A karbantartó, az SCleaner Lite telepítés nélküli kiadásban szerezhető be.

Az SCleaner Lite letöltése után a szoftvert egy tömörített mappából kell kibontani, majd a használt operációs rendszer típusának kompatibilis változatát kell futtatni. A szoftver használata csak rendszergazdai jogosultsággal való indítást igényel.

Gyors konfigurálást támogató karbantartó az SCleaner Lite

A karbantartás a felhasználói felületen kiválasztható menüpontok beállításával futtatható, ahol egy jelölőnégyzettel lehet kiválasztani, hogy a szoftver melyik mappákban kutassa fel azokat a tartalmakat amik fölöslegesek. A szoftver futtatásakor gyors kereséssel kapjuk meg azt az eredményt ahol a már fölösleges fájlok felhasználók számára kívánt, áttekinthető módszerrel kilistázva tudhatjuk meg hogy a merevlemezen mekkora teljesítmény különbséget eredményez a karbantartás elvégzése.

A program a beállításokat egy előre definiált profil alapján képes használható módszerrel kezelni, így nem szükséges hogy egyéb beállításokat is elvégezzünk.

A karbantartó az SCleaner Lite megoldása néhány kötelező, fontos rendszer optimalizáló szolgáltatást biztosít, idővel több plusz funkciót is használhatunk, azt a kipróbálók igényei is definiálhatják majd.

Több felhasználóval rendelkező privát karbantartó szoftver a CCleaner ami egy remek, dizájnos grafikus felhasználói felületen támogatja, hogy a lehető legtöbb területhez hozzá tudjon férni a Windows futtató. A Win10Clean megoldása a merevlemezhez használható.

Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható karbantartó amivel egy profil, előre konfigurált felületen lehet kiválasztani kényelmesen azokat az eszközöket amire szükség lesz. Ingyenes kiadás.

SCleaner Lite

SCleaner Lite összefoglaló:

 • karbantartó szoftver
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • manuálisan lehet kiválasztani az optimalizálás helyét
 • fokozható a Windows teljesítménye
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://theshrewdgamer.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SCleaner Lite
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner 5.86.92582021-10-20 CCleaner 5.86.9258 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]
 • CleanSweep 2.12021-10-01 CleanSweep 2.1 (0)
  A CleanSweep egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver amivel akár erőforrást lehet felszabadítani a Windows használata […]
 • Managed Disk Cleanup 2019.5.1.10002021-08-15 Managed Disk Cleanup 2019.5.1.1000 (0)
  A Managed Disk Cleanup egy telepítés nélkül használható szabadon kipróbálható karbantartó szoftver amivel törölhetőek a fölösleges […]
 • Weeny Free System Cleaner 1.52021-05-17 Weeny Free System Cleaner 1.5 (0)
  A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]