Blog

Hordozható Windows tisztító szoftver: SCleaner Lite

Egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver az SCleaner Lite amivel nagyon egyszerűen, a kipróbálók igényei alapján lehet azokat a fájlokat eltávolítani amik a fölösleges helyet foglalják a merevlemezen. A szoftver az operációs rendszer teljesítményének a javítására fejlesztették ki.

A program használata nagyon egyszerű, a verzió letöltése után a beszerzett mappában található alkalmazás futtatását kell csak végrehajtani, majd a gyakorlatilag egyetlen beállítás indítófelületen kiválasztani az optimalizálást igénylő mappákat. A menüpontokkal, szükség szerint lehet futtatni az első beállítást a karbantartást megelőzően.

Temp mappa tisztító kiegészítő

Az SCleaner Lite karbantartó kiüríti a lomárat ahol rengeteg olyan tartalom található amik teljesen fölöslegesek, de mivel azok még a tárolóegységen találhatóak, így a helyet foglalják. A szoftver törli a Temp mappákban található fölösleges fájlokat, illetve az operációs rendszer által kezelt munkafolyamat naplókat amik rengeteg fölösleges helyet tudnak használni.

Az integrált, szükséges beállítások kiválasztása után csak futtatni kell, rengeteg helyet képes felszabadítani, illetve akár gyorsabb Windows működést tapasztalhatunk. A karbantartó szoftver, a SCleaner Lite innen tölthető, le ami inkább normál Windows optimalizálásra használható, cserébe ingyenes, telepítés nélkül használható.

SCleaner Lite – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hordozható Windows tisztító szoftver: SCleaner Lite
Szerző
Leírás
Telepítés nélkül használható Windows tisztító ami remek hatékonysággal és egyszerűséggel képes gyorsítani a Windows rendszert. Az SCleaner Lite egy profi megoldás.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá