A Temp mappák esetén hatékony karbantartó szoftver a Folder Cleaner

A Temp mappákhoz használható karbantartó szoftver a Folder Cleaner amivel akár időzítve tudjuk pucolni. Az ingyen kipróbálható alkalmazás Windows App kiegészítők formájában lehet beszerezni ha az alábbi mappák automatizált pucolásához kerestél egy hatékony megoldást.

A program csak a Temp mappákhoz lehet használni ahol az eltárolt, fölöslegessé vált tartalmak eltávolításához az egyik leghatékonyabb, egyben felhasználóbarát definiált Windows pucoló.

A Folder Cleaner megoldásával több módszer választható ki hogy a fölösleges tartalmak törlését végrehajtsuk.

Automatikus, manuális Temp mappa karbantartó alkalmazás

Manuálisan, ahol csak be kell tallózni az összes Temp mappa elérési útvonalát majd az indítófelületen található menüponton belül azonnal törölhetőek. Ha rengeteg tartalom található az említett mappákban abban az esetben időzíthető, ahol a beállított időpontban törli az összes fájlt ami a Temp mappában található.

A ma beszerezhető karbantartó programok mind támogatják, hogy a Temp mappát pucolni tudjuk, manuálisan engedélyezhető, illetve le lehet tiltani. A Folder Cleaner karbantartó megoldása szinte bármilyen alkalmazáshoz, illetve komplexebb navigálást igénylő mappák esetén is eredményes, mivel manuálisan mód arra hogy azokat definiáljuk a számára. Az ingyenes Temp mappa pucoló program innen szerezhető be.

Folder Cleaner – Temp mappa pucoló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Temp mappák esetén hatékony karbantartó szoftver a Folder Cleaner
Szerző
Leírás
Ingyenes karbantartó alkalmazás a Folder Cleaner amivel a Temp mappákat lehet tisztítani.

Kapcsolódó szoftverek