Garantált eredményekkel járó karbantartási feladatokhoz a Privazer javasolt

Egy remekül konfigurálható, ingyenes karbantartó, rendszer pucoló szoftver a Privazer, ami alapos, visszaállíthatatlan módszerrel teszi lehetővé, hogy minden már fölösleges fájlt törölni tudj a merevlemezről amik már nem kellenek.

A program indítása után egy a szokványostól eltérő módszert lehet választani, hogy miként szeretnénk használni a szoftvert. Itt kell meghatározni, hogy akarod e telepíteni a Privazer karbantartóját, illetve hogy manuálisan szeretnéd e kiválasztani a fölösleges fájlok eltávolításának a módját.

A karbantartásra létrehozott szoftver igen alapos eredményekkel jár, javasolt olyan felhasználóknak akik tudják, hogy mit távolít el a Windows rendszerről, igaz olyan módszerrel lett megtervezve, hogy minimális annak az esélye, hogy olyan fájlokat töröljön amikre később még szükség van. A vizsgálat után a Privazer megoldásával az eredményeket el lehet tárolni egy jelentésben, később visszakereshetőek, ha egy összehasonlítást szeretnénk létrehozni, hogy mennyi teljesítmény javulást értünk el egy adott fájl törlésével. A telepített szoftverek, a Windows Update, rendszer előzmények, memória kiíratás nyomai, süti fájlok, böngészők munkafolyamat előzményei választhatóak ki manuális karbantartás esetén. Az ingyenes Privazer, Magyar nyelven használható legújabb kiadását innen szerezheted be.

Privazer – Privát pucoló Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Garantált eredményekkel járó karbantartási feladatokhoz a Privazer javasolt
Szerző
Leírás
Ingyenes, egyben garantált eredményeket biztosító karbantartó szoftver a Privazer

Kapcsolódó szoftverek