PrivaZer 3.0.64

 A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok távolíthatóak el könnyedén. Privát takarítási feladatokhoz kifejezetten ideális. Free alkalmazásként vehető igénybe, nem kötelező telepíteni. Magyar nyelven is tud.

Sokszor igen hasznos tud lenni ha a számítógépünkön nem hagyunk vissza olyan fájl maradványokat amik árulkodhatnak hétköznapi számítógépes szokásainkról. Az egyetlen gond, hogy ezek felkutatása már nem is olyan egyszerű, hisz nem egy helyen találhatóak, munkamenetenként kellene keresgélnünk. Ebben segít a PrivaZer, amire úgy is tekinthetünk mint egy privát takarító szoftverre.

Ezzel ellentétben ez a szoftver összegez minden olyan helyet ahol érdemes takarítani. Pucolhatjuk a regisztrációs adatbázist, böngészőnket, a Windows előzményeket, a start, illetve Jumplisták is sorra kerülnek. Átvizsgálja még a lomtárat, memória, és az indexeket. A keresési területek manuálisan is szerkeszthetőek. Alapvetően két módon vehető igénybe a PrivaZer.

A szoftver univerzális lehetőségeinek köszönhetően a PrivaZer letöltése, illetve az indítása után egy igen modern, jól rendszerezett kezelőfelületen kezdeményezhető a Privát jellegű karbantartás.

PrivaZer – Magyar nyelv, felhasználóbarát megközelítés:

Kezdők számára optimális beállításokkal, vagy pedig haladó módban. Az utóbbi esetén maga a felhasználó tudja konfigurálni hogy a keresésekkor mit vegyen figyelembe, vagyis töröljön. A PrivaZer egy igazán remekbe szabott felülettel rendelkezik, ahol egyszerűen kezdeményezhető az a feladat amire szánták. Extra opcióként kiválasztható hogy ezeket a bizalmas jellegű adatokat hogy semmisítse meg, itt akár többszörös felülírással is meg lehet akadályozni az azok későbbi esetleges visszaállítását. A PrivaZer honosított formában Windows 10 rendszeren is maximális lehetőségeket biztosít.

Mivel esetenként minden felhasználó egyedi konfigurációt használhat, ezért igen hasznosnak tekinthető, hogy a korábban létrehozott beállításokat el lehet menteni, a későbbi futtatáskor ezek újból betölthetőek így egy már konfigurált privát takarító futtatható.

Telepítés nélkül is futtatható. Korábban itt írtunk róla. Ha szeretnéd biztonságosabban használni a számítógépedet, vagy csak időnként nagytakarítást szeretnél tartani mindenképp használd, mivel ingyenes, feltétlenül érdemes kipróbálni.

A PrivaZer egy hatékony és megbízható privát takarítási segédlet, amivel a böngészők és egyéb rendszer előzmények törölhetőek véglegesen. Egyszerű használat, testre szabható keresési lehetőségek jellemzik. A karbantartó nem csak hogy a teljesítmény optimalizálást tartja szem előtt, hanem érv a magánélet betartásának a megvalósítása. 

 PrivaZer pillanatkép

PrivaZer Összefoglaló:

 • böngésző, illetve Windows előzmény takarító alkalmazás
 • választható keresési területek
 • használhatjuk telepítés nélkül
 • saját portable verzió létrehozását is biztosítja
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://privazer.com/
PrivaZer letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PrivaZer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PrivaZer Portable 3.0.642019-02-09 PrivaZer Portable 3.0.64 (0)
  A PrivaZer Portable hordozható változatban futtatható ingyenes rendszer pucoló, böngésző takarító szoftver, egyszerű kezelhetőség […]
 • Soft Cleaner 108.2018.7.22018-07-27 Soft Cleaner 108.2018.7.2 (0)
  A Soft Cleaner egy kis méretű könnyen kezelhető speciális privát takarító, karbantartó, amivel törölhetőek a Windows által […]
 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]
 • KCleaner 3.6.1.1002019-01-02 KCleaner 3.6.1.100 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • Glary Tracks Eraser 5.0.1.1312018-12-10 Glary Tracks Eraser 5.0.1.131 (0)
  A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető […]