Soft Cleaner 1.2019.4.6

A Soft Cleaner egy kis méretű könnyen kezelhető speciális privát takarító, karbantartó, amivel törölhetőek a Windows által visszahagyott fölösleges fájlok, előzmények. Ez a Free alkalmazás kifejezetten az egyszerűségre összpontosít. Ki tudja üríteni a kukát, pucolja a böngészők előzményeit, éppúgy akárcsak a telepített alkalmazások Cache tárolóit, temp mappákat.

Nem csak a számítógép teljesítményének a megőrzése érdekében fontos hogy a Windows által visszahagyott előzményeket időnként töröljük, hanem adatvédelmi megközelítésből is. Az így tárolt speciális fájlok rengeteg érzékeny információt tudnak szolgáltatni többek között a böngészési szokásainkról. Ezek hatékony és gyors eltávolítására a Soft Cleaner nevű szoftver is képes.

A gyors telepítést követően, ahol csak a legalapvetőbb információk megadására kell szorítkozni, egy minimalista felhasználói felülettel biztosított alkalmazás fogad, ahol azonnal el is indítható az első takarítás.

Funkciók:

A Soft Cleaner gyorsan és maradéktalanul tudja felkutatni azokat a fájlokat amiknek érdemben már nincs semmi szerepük, csak lassulásokat és a korábban említett adatvédelmi kockázatokat eredményezik. A keresés magát a rendszert igen mélyen érinti, törli a log fájlokat, a Temp könyvtárak tartalmát.

A Soft Cleaner gyári konfigurációval is hatékony tud lenni, de igény esetén a beállításoknál tovább bővíthető a keresések típusa. Itt rengeteg népszerű alkalmazást ki lehet választani, az azok átmeneti gyorsítótárát törli. Igaz a Soft Cleaner beállítások terén nincs nagyon eleresztve, ezt viszont kárpótolja a Soft Cleaner igen egyszerű használata. A konfiguráció némileg eltér a hasonló karbantartó szoftverektől, ez megjelenésben, tervezésben érzékelhető.

Ha több funkcióra lenne szükséged, a kínálatunkban számos remek megoldás található, ilyen a CCleaner ami az egyik legnépszerűbb a kategóriájában. Sokkal több különleges funkciót szolgáltat a Wise Care 365, ez a karbantartó igény esetén további kiegészítőkkel bővíthető. Privát takarítási feladatokra a PrivaZer megfelelő alternatíva, amit telepíteni sem szükséges.

A Soft Cleaner egy kifejezetten egyszerűen használható speciális karbantartó alkalmazás, amivel akár egyetlen kattintással törölhetőek, a Windows, illetve a telepített szoftverek által visszahagyott előzmények. Böngészők esetén is használható.

Soft Cleaner

Soft Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • privát takarítási módok
 • minimális beállítást igényel
 • egyszerű használat
 • böngésző támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softcleaner.in/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Soft Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KCleaner 3.8.12021-04-16 KCleaner 3.8.1 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • KCleaner Portable 3.8.12021-04-16 KCleaner Portable 3.8.1 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]
 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]
 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • PrivaZer 4.0.312021-10-02 PrivaZer 4.0.31 (0)
   A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok […]