Karbantartó szoftverek

Soft Cleaner 3.8.22.37

A Soft Cleaner egy kis méretű könnyen kezelhető speciális privát takarító, karbantartó, amivel törölhetőek a Windows által visszahagyott fölösleges fájlok, előzmények. Ez a Free alkalmazás kifejezetten az egyszerűségre összpontosít. Ki tudja üríteni a kukát, pucolja a böngészők előzményeit, éppúgy akárcsak a telepített alkalmazások Cache tárolóit, temp mappákat.

Nem csak a számítógép teljesítményének a megőrzése érdekében fontos hogy a Windows által visszahagyott előzményeket időnként töröljük, hanem adatvédelmi megközelítésből is. Az így tárolt speciális fájlok rengeteg érzékeny információt tudnak szolgáltatni többek között a böngészési szokásainkról. Ezek hatékony és gyors eltávolítására a Soft Cleaner nevű szoftver is képes.

A gyors telepítést követően, ahol csak a legalapvetőbb információk megadására kell szorítkozni, egy minimalista felhasználói felülettel biztosított alkalmazás fogad, ahol azonnal el is indítható az első takarítás.

Soft Cleaner Funkciók:

A Soft Cleaner gyorsan és maradéktalanul tudja felkutatni azokat a fájlokat amiknek érdemben már nincs semmi szerepük, csak lassulásokat és a korábban említett adatvédelmi kockázatokat eredményezik. A keresés magát a rendszert igen mélyen érinti, törli a log fájlokat, a Temp könyvtárak tartalmát.

A Soft Cleaner gyári konfigurációval is hatékony tud lenni, de igény esetén a beállításoknál tovább bővíthető a keresések típusa. Itt rengeteg népszerű alkalmazást ki lehet választani, az azok átmeneti gyorsítótárát törli. Igaz a Soft Cleaner beállítások terén nincs nagyon eleresztve, ezt viszont kárpótolja a Soft Cleaner igen egyszerű használata. A konfiguráció némileg eltér a hasonló karbantartó szoftverektől, ez megjelenésben, tervezésben érzékelhető.

Ha több funkcióra lenne szükséged, a kínálatunkban számos remek megoldás található, ilyen a CCleaner ami az egyik legnépszerűbb a kategóriájában. Sokkal több különleges funkciót szolgáltat a Wise Care 365, ez a karbantartó igény esetén további kiegészítőkkel bővíthető. Privát takarítási feladatokra a PrivaZer megfelelő alternatíva, amit telepíteni sem szükséges.

A Soft Cleaner egy kifejezetten egyszerűen használható speciális karbantartó alkalmazás, amivel akár egyetlen kattintással törölhetőek, a Windows, illetve a telepített szoftverek által visszahagyott előzmények. Böngészők esetén is használható.

Soft Cleaner

Soft Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • privát takarítási módok
 • minimális beállítást igényel
 • egyszerű használat
 • böngésző támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softcleaner.in/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Soft Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KCleaner 3.8.6.1162023-08-30 KCleaner 3.8.6.116 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • KCleaner Portable 3.8.6.1162023-08-30 KCleaner Portable 3.8.6.116 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]
 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]
 • Total PC Cleaner 2.1.4.02024-07-10 Total PC Cleaner 2.1.4.0 (0)
  A Total PC Cleaner egy hatékony karbantartó App, szoftver amivel törölhetőek a már nem használt fájlok a merevlemezről. A Temp […]
 • Glary Disk Cleaner 6.0.1.132024-07-08 Glary Disk Cleaner 6.0.1.13 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]

Szólj hozzá