Comodo System Utilities 4.0.226743.26

A Comodo System Utilities egy professzionális karbantartó szoftver, amivel a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, illetve a böngészők előzményeit tudod törölni akár privát módon. Ezzel a Free alkalmazással, az automatikusan induló folyamatok is áttekinthetőek, adminisztrálhatóak ( Startup Manager ). A szoftvert úgy is ismerheted mint Comodo System Cleaner. Magyar nyelvű.

Egyetlen alkalmazás segítségével tudod tisztább, biztonságosabb és egyben megbízhatóbb formába hozni a számítógépedet. A Comodo System Utilities ingyenes és igen széleskörű lehetőségeket biztosít.

A Comodo System Utilities letöltése és telepítése után az első perctől egy Magyar nyelvű, adott funkció szerint csoportosított felhasználói felület fogad, ahol a karbantartáshoz szükséges összes funkciót felfedezheted. Az alkalmazás támogatja, hogy néhány egyszerű lépésben tisztítani tudd a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, illetve a korábban telepített böngészőket. A különlegessége, hogy ezt igen hatékony formában támogatja, a törlést visszaállíthatatlan módon képes elvégezni. Így azt később akár törölt adat helyreállító szoftverrel sem lehet visszaszerezni.

A Comodo System Utilities alkalmas még arra, hogy az automatikusan induló programok listáját át tudd nézni, azokat akár adott terület szerint adminisztráld, így jelentősen le lehet rövidíteni a PC indulását.

A program opcionálisan manuális beavatkozási lehetőségeket is szolgáltat, itt teljes meghajtót, adott mappát is kijelölhetsz tisztításra.

Képes még biztonsági mentést készíteni a regisztrációs adatbázisról, így egy esetleges balul sikerült adatbázis bejegyzés törlés által kiváltott instabil állapot állítható vissza stabil állapotra.

Ez a karbantartó szoftver időzíthető, minimális felhasználói beavatkozás mellett látja el azt a feladatsort amire eredetileg lett tervezve. Rendkívül hasznos segéd tud lenni abban hogy a többször is előforduló fájlokat fel tudd kutatni, illetve törölni tudd. Tehát duplikátum keresőként is funkcionál. A beállításoknál engedélyezhető, hogy automatikusan induljon el a rendszerrel.

Ingyenes karbantartóként használhatod még a CCleaner, vagy a Glary Utilities nevű programot, amik szintén teljes Magyar nyelvi támogatás mellett futtathatóak, sőt, igen népszerűek a karbantartó alkalmazások kategóriában.

A Comodo System Utilities egy univerzális karbantartó szoftver, amivel teljeskörűen tudod a PC-det optimalizálni. Duplikátum keresőt, Registry pucolót, merevlemez tisztítót is tartalmaz. Időzíthető. Ingyenes.

Comodo System Utilities

Comodo System Utilities Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • startup manager funkció
 • Registry pucoló
 • merevlemez tisztító
 • végleges fájltörlő
 • duplikátum kereső
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://system-utilities.comodo.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Comodo System Utilities
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xvirus System Cleaner 2.12015-10-12 Xvirus System Cleaner 2.1 (0)
  Az Xvirus System Cleaner egy speciális karbantartó szoftver ami a takarítási feladatokat privát megközelítésből hajtja végre. Pucolja […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]
 • JoyoBox Cleaner 5.3.2.02017-10-16 JoyoBox Cleaner 5.3.2.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]