Synei PC Cleaner 2.0

A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során takarítani tud Privát módban a böngészők után, a telepített programok, illetve maga az operációs rendszer által visszahagyott fájlelőzmények után. Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához is megfelelő. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven használható.

Egyetlen felületen szinte az összes funkcióhoz hozzá tudsz férni, ami a PC gyorsításához, illetve karbantartásához szükséges, a Synei PC Cleaner mindent tud amire csak szükséges lehet.

A szoftver telepítésekor lehetőség van engedélyezni a számára, hogy ikont hozzon létre az asztalon, így később könnyebben érhető el. Természetesen ha nem akarod installálni, a Synei PC Cleaner hordozható változatban is elérhető. Az első beüzemelésekor létrehozható rendszer visszaállítási pont, ez természetesen opcionális, akkor lehet hasznos, ha meg szeretnénk előzni egy esetleges nem várt rendszer módosulást.

A Synei PC Cleaner kezelőfelülete Magyar nyelven érhető el, ahol az egyes funkciók három fő menüpontra vannak bontva, itt a Takarító, eszköztár, és a korábban végrehajtott feladatok, naplói tekinthetőek meg. Karbantartáskor, külön kézzel választható ki hogy mit vegyen figyelembe, itt az összes népszerűbb böngésző kiválasztható, haladó módban a Windows által, illetve a telepített szoftverek által visszahagyott átmeneti fájlok is törölhetőek. A Synei PC Cleaner eszköztár opciója alatt további igen hasznosnak tekinthető funkciót lehet elérni, többek között itt kezdeményezhetőek mély, illetve adatvédelmi takarítási módok.

A Synei PC Cleaner tartalmaz még egy végleges fájlmegsemmisítőt, amivel szinte bármilyen fájlt úgy lehet törölni, hogy azt később semmilyen módszerrel nem lehet visszaállítani. Itt kizárólag a kérdéses elem betallózása szükséges. Alkalmas még arra hogy a PC hibernációját letiltsuk.

Ez a karbantartó a beállításoknál is az áttekinthetőség megtestesítője, hisz itt is kizárólag ahhoz biztosít hozzáférést ami elengedhetetlen. Közvetlenül itt kezdeményezhető új rendszer visszaállítási pont létrehozása, vagy egy korábban elmentett állapot betöltése.

A Synei PC Cleaner-hez hasonló karbantartó szoftver a CCleaner, vagy az AppCleaner ami abban jeleskedik, hogy közel 2000 telepíthető szoftver után tud gondos privát takarítást eszközölni.

A Synei PC Cleaner egy ingyenes, kis méretű karbantartó program, ami a böngészők, az operációs rendszer, továbbá a korábban telepített szoftverek után tud takarítani. Rendszer visszaállítási pontok készítéséhez, fájlok végleges megsemmisítéséhez is ideális.

Synei PC Cleaner

Synei PC Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • hordozható változatban is elérhető
 • böngésző, privát takarító
 • mély takarító funkció
 • fájlmegsemmisítő
 • rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.synei.com/items/products/pc-cleaner

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Synei PC Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KCleaner 3.8.6.1162023-08-30 KCleaner 3.8.6.116 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • KCleaner Portable 3.8.6.1162023-08-30 KCleaner Portable 3.8.6.116 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]
 • Soft Cleaner 3.8.22.372023-03-08 Soft Cleaner 3.8.22.37 (0)
  A Soft Cleaner egy kis méretű könnyen kezelhető speciális privát takarító, karbantartó, amivel törölhetőek a Windows által […]
 • MindStick Cleaner 1.0.2.02022-10-06 MindStick Cleaner 1.0.2.0 (0)
  A MindStick Cleaner egy minimális beállítást igénylő program abból a célból, hogy el lehessen távolítani a már fölöslegessé vált […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.252021-01-27 atomiccleaner3 1.3.5.25 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]