UPCleaner 1.6.3.17195

Az UPCleaner egy igazán látványosra sikeredett általános karbantartó, Windows tisztító program. A tisztítás során támogatja a böngészők előzményeinek az eltávolítását, törli a fölösleges regisztrációs adatbázis bejegyzéseket, de akár a RAM felszabadítását is rábízhatod. Free alkalmazás.

Ha jobb teljesítményt szeretnél kihozni a számítógépedből, mivel annak a teljesítménye romlani kezdett, itt egy kis méretű rengeteg karbantartási opcióval felszerelt szoftver az UPCleaner. Nem csak hogy hasznos szolgálatot tud tenni, de magára a megjelenésre sem lehet panasz, ha pedig ez mégis úgy volna, akkor ezt beépített bőrökkel lehet megváltoztatni.

A UPCleaner letöltése után két telepítési módszert lehet választani, a szoftver a gyári beállításait fogja használni, vagy pedig maga a felhasználó választhat ki néhány installációs opciót.

Az UPCleaner indítása után egy igen áttekinthető, modern felület válik elérhetővé, ahol a tisztítási lehetőségek csoportosított formában biztosítottak. Itt támogatja, hogy a korábban telepített böngészők előzményeit törölni lehessen, akárcsak a Windows által visszamaradt munkafolyamat nyomokat. A vizsgálat után kézzel választható ki hogy mit töröljön és mit tegyen kizárási listára. Az UPCleaner szükség esetén fel tudja szabadítani a RAM-ot is az olyan jellegű beragadt folyamatoktól, ami csak az értékes erőforrásokat pazarolja, áttekintheted vele azokat az alkalmazásokat, amik együtt indulnak el az operációs rendszerrel, természetesen itt is szelektálhatsz. A fölöslegesek letiltásával gyorsabbá teheted a gép indulását.

Mint korábban említettük, az UPCleaner kinézetét számos előre hozzáadott bőr segítségével teljesen meg lehet változtatni, azok kiválasztása után a szoftvert újra sem kell indítani, azonnal életbe lépnek a változások.

Szintén ingyenes karbantartó alkalmazás a CCleaner, amivel szintén tisztíthatod a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, sőt néhány alapvető konfigurációs Toosl-hoz is hozzáférhetsz vele. Privát rendszertakarításhoz a KCleaner-t használhatod, míg univerzális rendszer optimalizálóként az Advanced SystemCare megoldása áll rendelkezésre a kínálatunkból.

Az UPCleaner egy egyszerűen és felhasználóbarát módon használható karbantartó, ami ideális a regisztrációs adatbázis, a böngészők, a merevlemez, a RAM kitisztításához. Teljesen ingyenesen használható.

UPCleaner

UPCleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • böngésző tisztító
 • Startup Manager
 • RAM optimalizáló
 • a Windows kitisztításhoz
 • több választható bőr
 • felhasználóbarát használhatóság
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.upcleaner.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
UPCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • atomiccleaner3 1.3.5.252021-01-27 atomiccleaner3 1.3.5.25 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]
 • MindStick Cleaner 1.0.0.22016-08-03 MindStick Cleaner 1.0.0.2 (0)
  A MindStick Cleaner egy minimális beállítást igénylő program abból a célból, hogy el lehessen távolítani a már fölöslegessé vált […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2532021-11-29 Glary Disk Cleaner 5.0.1.253 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]