atomiccleaner3 1.3.5.25

Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép teljesítményén úgy hogy törlöd azokat a fölösleges fájlokat, amik semmilyen szerepet nem töltenek be. Alkalmas a böngészők előzményeinek az eltávolítására, illetve a Registry-t is figyelembe veszi. Free alkalmazásként próbálható ki.

A címben szereplő karbantartó szoftver, a kis méretével ellentétben igen hasznos szolgálatot tud tenni minden olyan számítógép tulajdonosnak, akik egy kis plusz teljesítményt szeretnének kihozni a számítógépükből úgy, hogy törlésre kerülnek azok a fájlok amik fölöslegesek. Az atomiccleaner3 ingyenes, könnyen használható. Az esetében akár egyetlen kattintással kezdeményezheted a karbantartást.

Az atomiccleaner3 letöltése után a rövid telepítést követően gyakorlatilag más tennivaló nem maradt mint futtatni. Az első indítása után automatikusan átvizsgálja a merevlemezt és fel is sorol minden olyan fájlt, amiknek a törlésével nem csak hogy helyet szabadíthatsz fel, hanem javítani is tudsz a gép teljesítményén.

Általános opciókat tartalmazó karbantartó szoftver az atomiccleaner3

Az atomiccleaner3 felépítésben igen egyszerű, áttekinthető, gyári beállítással is teljes értékűen futtatható. De természetesen akik egyedi igényeket támasztanak az ilyen jellegű feladatokhoz, arra is van mód, hogy néhány testre szabási opcióhoz is hozzáférjenek.

Alapértelmezés szerint a találati eredményeket két fő területre bontva biztosítja, a böngészési, illetve a rendszer által generált fájlelőzmények szerint. Windows tisztítás esetén képes törölni a log fájlokat is. Támogatja még a regisztrációs adatbázis tisztítását, illetve a korábban harmadik féltől származó szoftverek által generált fölösleges fájlok eltávolítását. Minden fontosabb Windows terület támogatott rendszer pucolás céljából.

Igaz léteznek tőle hatékonyabb átláthatóbb karbantartók, mivel ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni, profi eszközökkel ha jobb teljesítményre lesz szükség a gép esetleges használatának elhasználódási szintjének a megszüntetéséhez ha rengeteg szoftvert használtunk folyamatosan.

Népszerűbb karbantartó a CCleaner, ami telepítést nem igénylő változatban is letölthető. Kifejezetten a regisztrációs adatbázis tisztításához a Wise Registry Cleaner használható.

Az atomiccleaner3 egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy tisztítani tudd a Windows-t, a böngészőidet, illetve el tudd távolítani a log fájlokat. Opcionálisan a regisztrációs adatbázis is karbantartható vele. Magyar nyelvi támogatással még nem rendelkezik. 

atomiccleaner3

atomiccleaner3 Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • Böngésző, Windows tisztító
 • Registry tisztító
 • egy kattintásos használat
 • alapvető konfigurálást igényel
 • Log fájlok törléséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.atomicware.co.uk/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
atomiccleaner3
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Slim 5.832021-07-21 CCleaner Slim 5.83 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • HDCleaner Portable 2.002 Beta2021-07-21 HDCleaner Portable 2.002 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Clean Space 7.492021-05-23 Clean Space 7.49 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • ACleaner 5.02019-05-17 ACleaner 5.0 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]