MPC Cleaner 3.4.9743.0311

Az MPC Cleaner egy modern megjelenéssel biztosított karbantartó alkalmazás, amivel nem csak hogy jobb teljesítményt lehet kihozni a számítógépből, de akár biztonságosabbá is lehet azt tenni. Ez a Free alkalmazás biztosít böngésző, registry pucolót is. Továbbá alapvető védelemmel tudja ellátni a böngészőket. Windows gyorsító funkcióval.

A PC a használata során számos területen tud szemetelődni, ezért a teljes karbantartásához esetenként több szoftverre is szükség lehet. Ez mellőzhető, ha egy úgynevezett multifunkciós karbantartót veszünk igénybe, ami egy felületen szolgáltat mindent ami ehhez szükséges. Ilyen többek között az MPC Cleaner is.

Mindamellett hogy az alkalmazás igen széleskörű szolgáltatásokat biztosít, ráadásul magára a megjelenésre sem lehet panasz. Sőt az is előnynek tekinthető, hogy Magyar nyelven is tud. Hasonló megjelenésű akár a Clean Master.

A telepítése után egy igen modern felhasználói felület fogad, ahol az első indulásakor azonnal elkezdi átvizsgálni a számítógépet, azon belül azokat a területeket amik szemetelődhetnek. A jelentésekben opcionálisan arról is tájékoztat hogy biztonságos e a böngészők konfigurációja. Képes a gépen egyetlen kattintással rendet tenni. A találati eredmények külön megtekinthetőek, így a fontosnak ítélt elemeket meg lehet őrizni.

Az MPC Cleaner az analízisek alkalmával átvizsgálja a regisztrációs adatbázist az érvénytelen bejegyzések felkutatásának a céljából, továbbá a böngészőket visszamaradt előzmények után kutatva, de természetesen maga az operációs rendszer sem marad ki ebből. A beállításoknál automatizált tisztítási parancsok hozhatóak létre, így egyszeri konfigurálással már azzal sem kell az időt vesztegetni. Az MPC Cleaner biztosít még egy úgynevezett intelligens optimalizálási folyamatot, egy kattintással lehet jobb teljesítményre késztetni a gépet ami kifejezetten gyengébb konfigurációknál tud látványos eredményeket elérni. Az MPC Cleaner extra szolgáltatásainak köszönhetően jobb teljesítményt tudsz kihozni a gépedből.

Funkcionálisan hatékonyabbnak tekinthető mint a CCleaner igaz ő ismertebb és elterjedtebb karbantartó. Ha már a multifunkciós megoldásokról van szó ezen a területen talán a legfejlettebb az Advanced SystemCare ami moduláris felépítés formájában rengeteg hasznos funkciót tartogat, nem csak karbantartásra.

Az MPC Cleaner egy fejlett multifunkciós karbantartó, ami tudja takarítani a böngészőket, a regisztrációs adatbázist, illetve biztonságosabb PC használatot tesz lehetővé.

MPC Cleaner

MPC Cleaner összefoglaló:

 • Multifunkciós karbantartó alkalmazás
 • böngésző pucoló
 • regisztrációs adatbázis optimalizáló
 • intelligens teljesítmény javítási mód ( Windows gyorsítás )
 • egy kattintásos lehetőségek
 • böngésző védelem
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.mpc.solutions/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MPC Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Temp File Cleaner 4.5.02016-02-16 Temp File Cleaner 4.5.0 (0)
  A Temp File Cleaner segítségével kipucolhatod a Temp fájl mappát, vagyis törölheted azokat, némi Windows gyorsulás is […]
 • OS Cleaner 1.0.12015-12-18 OS Cleaner 1.0.1 (0)
  Az OS Cleaner segít megőrizni a privát szférádat, emellett takarítani tudja azokat a területeket a merevlemezen amik rengeteg […]
 • AppCleaner 3.3.5592.224242015-11-29 AppCleaner 3.3.5592.22424 (0)
  Az AppCleaner egy igen fejlett pucoló szoftver, ami a telepített alkalmazásaid után tud takarítani. Az alábbi Free […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.42017-08-12 atomiccleaner3 1.3.5.4 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a […]