ACleaner 5.3

Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program tartalmaz Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, Startup Managert. Ha szükséges a regisztrációs adatbázisról korszerű biztonsági mentéseket is tudsz készíteni. Időzíthető. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Az alábbi karbantartó szoftver az ACleaner egy rendkívül csekély mérettel rendelkező, egyszerűen használható optimalizáló amivel könnyedén tudsz jobb teljesítményt kihozni az operációs rendszeredből. Ingyenesen használható. Profi Windows karbantartó szoftver.

Az ACleaner letöltését követően azt csak telepítened kell, majd el kell indítani. A program indítófelületén a szokásos, jól megszokott funkció elrendezés szerint érhetőek el az általa támogatott opciók.

ACleaner karbantartási lehetőségek:

Az ACleaner több módszer szerint is támogatja a karbantartás lehetőségét, opcionálisan adott terület szerint választható ki az a terület amit tisztítanál, ha ezzel nem szeretnéd az időt vesztegetni, biztosít egy profil szerinti összeállítást.

Az alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve fejlett keresési módszer belefoglalása mellett kutatható fel minden olyan fájl amik az értékes helyet foglalják. Itt az ACleaner a telepített programjaid munkafolyamat előzményeit is támogatja.

A szoftverrel biztonsági mentést tudsz készíteni a regisztrációs adatbázisról, ami szinte bármilyen nem várt esemény által kiváltott rendszerösszeomlás stabil állapotra való visszatérésekor hasznosítható.

ACleaner Startup Manager funkció

Ha át szeretnéd tekinteni az automatikusan induló szoftvereidet, az adott területet konfigurálnád, a program ezt is lehetővé teszi. Az ACleaner a lehető legegyszerűbb módszert támogatja ehhez.

A szoftver beállításainál megadhatsz a számára kizárásokat, néhány kényelmi funkciót is felfedezhetsz benne, időzíthető a karbantartás. Azzal ellentétben, hogy az ACleaner még nem annyira népszerű, biztosít minden alapvető funkciót amit megszokhattunk bármilyen ingyenes Windows optimalizáló szoftver esetén.

Ha esetleg nem nyerné el a tetszésedet, nem találsz benne olyan funkciókat amire igényt tartanál, helyette választhatod a CCleaner Slim, illetve a Wise Disk Cleaner nevű alkalmazást. Multifunkciós megközelítésből az Advanced SystemCare rendszer optimalizálója kínál megoldást.

Az ACleaner egy ingyenes, csekély erőforrás igénnyel rendelkező karbantartó szoftver amivel a merevlemez, a regisztrációs adatbázis, a böngészők, továbbá a telepített alkalmazásaid munkafolyamat előzményei tisztíthatóak. Tartalmaz még Startup Managert, illetve egy alapvetőbb biztonsági mentés készítőt a regisztrációs adatbázishoz.

ACleaner

ACleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry tisztító
 • böngésző optimalizálás
 • időzíthető
 • A telepített programjaid munkafolyamat előzményeinek az eltávolításához
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Startup Manager funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
ACleaner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.043 Beta2023-01-31 HDCleaner Portable 2.043 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • HDCleaner 2.043 Beta2023-01-31 HDCleaner 2.043 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2852023-01-16 Glary Disk Cleaner 5.0.1.285 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • TweakPower 2.032 Beta2022-12-26 TweakPower 2.032 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.032 Beta2022-12-26 TweakPower Portable 2.032 Beta (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]