Karbantartó szoftverek

Advanced Disk Cleaner 6.3

Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a böngészők előzményei, a korábban telepített alkalmazások által visszahagyott előzmények, illetve kiüríthető vele a lomtár. Az alábbi Free alkalmazás időzíthető, emellett nagyon egyszerű használni. Profi Windows tisztító program.

Ha egy ingyenes, könnyen használható akár Windows tisztítási feladatokat is ellátó karbantartó szoftvert szeretnél használni, akkor futtathatod az Advanced Disk Cleaner nevű programot, ami akár időzítetten is igénybe vehetsz.

Az Advanced Disk Cleaner letöltése után néhány másodpercen belül installálható, ennek a végrehajtása után egy áttekinthető, remekül navigálható kezelőfelület érhető el.

A szoftver alapvetően két keresési módszert támogat, vagy egy manuális profilt, ahol a kipróbálója jelölheti ki azokat a területeket, amik tisztításra szorulnak. Ez lehet a böngészők előzményei, a merevlemez azon területe ami gyakran halmoznak fel fölösleges fájlokat. Opcionálisan könnyedén tisztíthatod a korábban telepített szoftverek által visszahagyott munkafolyamat előzményeket, ezen a listán rengeteg népszerű és kevésbé elterjedt program fedezhető fel. Azokat külön kézzel ki lehet jelölni.

A második keresési módszer esetén egy úgymond mély vizsgálat kezdeményezhető, ahol a Temp könyvtárak, elemezhetőek.

Az Advanced Disk Cleaner beállításainál időzítheted, kiválasztható, hogy a korábban említett keresések milyen fájlkiterjesztésekre vonatkozzanak.

Ez a karbantartó szoftver a hasonló feladatokra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva, sokkal áttekinthetőbb lehetőségeket szolgáltat, de arra sajnos érdemes kitérni, hogy olyan funkciók mint például a regisztrációs adatbázis karbantartásának a lehetősége kimaradt belőle, ez mindenképp negatívum.

Ingyenes alternatívájaként használhatod még helyette a CCleaner nevű alkalmazást, míg kifejezetten a merevlemez karbantartásához a Wise Disk Cleaner megoldását.

Az Advanced Disk Cleaner karbantartójával tisztíthatóvá válnak a korábban telepített alkalmazások, a böngészők előzményei, illetve a merevlemez. Akár időzítetten is futtatható.

Advanced Disk Cleaner

Advanced Disk Cleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • merevlemez tisztító
 • a böngészők előzményeinek a törléséhez
 • Windows tisztítási feladatokhoz
 • ki tudja üríteni a kukát
 • kézzel választható keresési lehetőségek
 • Időzíthető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.innovative-sol.com/advanced-disk-cleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Advanced Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Moo0 Disk Cleaner 1.252022-10-22 Moo0 Disk Cleaner 1.25 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Disk Cleanup Free 2.0.12024-07-12 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • Glary Disk Cleaner 6.0.1.132024-07-08 Glary Disk Cleaner 6.0.1.13 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • HDCleaner Portable 2.0762024-07-08 HDCleaner Portable 2.076 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • WinExt System Cleaner 1.02024-07-07 WinExt System Cleaner 1.0 (0)
  A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel törölhetőek a merevlemezről a Windows használatakor keletkezett fölösleges tartalmak. […]

Szólj hozzá