4Free Disk Cleaner 3.8

A 4Free Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel takarítani tudod a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlokat. Ideális a Windows tisztításához, támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer-t. Ebből adódóan böngészők esetén is maximális támogatottságot nyújt. Free alkalmazás.

Kis méret, egyszerű kezelhetőség jellemzi az alábbi karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben tudod takarítani a számítógépeden azokat a területeket amik szemetelődésre hajlamosak. A 4Free Disk Cleaner ingyenesen használható.

A 4Free Disk Cleaner letöltése után a telepítésekor létrehozhatsz egy ikont az asztalon, így azzal a későbbiek folyamán gyorsabban, egyszerűbben indítható el a szoftver.

Az alkalmazással néhány lépésben lehet tisztítani a Windows átmeneti könyvtárait, illetve arra is alkalmas, hogy néhány népszerűbb szoftver munkafolyamat előzményeit el lehessen távolítani, azáltal optimalizálhatod az azok működését.

A 4Free Disk Cleaner böngésző takarítási feladatokat is ellát, itt az összes ma népszerűnek tekinthető motort támogatja, Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera.

Az alkalmazás kezelőfelülete egyszerű, áttekinthető lehetőségeket biztosít. A tényleges használatba vétel előtt előre ki lehet választani, hogy mely területen végezzen elemzéseket, ezt követően egy listát biztosít a találati eredményekről. Azokat opcionálisan egy kattintással el lehet távolítani.

A 4Free Disk Cleaner extra opciói részeként néhány Windows szolgáltatáshoz is hozzá lehet férni, a Windows Update, a beépített töredezettség mentesítő szolgáltatás, továbbá a vezérlőpult érhető el.

Igaz a szoftver nem tekinthető népszerűnek a saját területén a hasonló feladatokra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva, de azok számára mindenképp érdemes kipróbálni, akik egy rugalmas, ingyenes, felhasználóbarát karbantartót keresnek a PC optimalizálásához.

Alternatívájaként használhatod helyette a CCleaner Slim, vagy a Wise Disk Cleaner nevű alkalmazást. Az utóbbiból elérhető telepítést nem igénylő változat is. Multifunkciós karbantartási feladatokhoz használhatod a Wise Care 365 nevű programot.

A 4Free Disk Cleaner segítségével tisztíthatod a böngészőket, a korábban telepített alkalmazásaid által visszahagyott munkafolyamat előzményeket, illetve magát az operációs rendszer fontosabb területeit. Minimális beállítást igényel.

4Free Disk Cleaner

4Free Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • böngésző tisztító funkció
 • minimális beállítást igényel
 • rendszer információk megjelenítéséhez
 • jól navigálható kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.freedvd4you.com/disk-cleaner/index.htm

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
4Free Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Disk Cleanup Free 1.42017-08-21 Disk Cleanup Free 1.4 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • Argente Disk Cleaner 2.0.0.62018-07-29 Argente Disk Cleaner 2.0.0.6 (0)
  Az Argente Disk Cleaner egy Magyar nyelven is használható komplett rendszertakarító alkalmazás. Gyorsabbá tehető a segítségével a […]
 • Ainvo Disk Cleaner 2.0.1.12232018-11-13 Ainvo Disk Cleaner 2.0.1.1223 (0)
  Az Ainvo Disk Cleaner karbantartó szoftverével egy adott területre optimalizált Windows pucolót próbálhatsz ki. Vele konfiguráltan […]
 • Gilisoft Free Disk Cleaner 20172017-02-09 Gilisoft Free Disk Cleaner 2017 (0)
  A Gilisoft Free Disk Cleaner egy korszerű lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, amivel könnyedén tudod tisztítani a […]