OrderProg Clean Disk 2.2

Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is törölhető. A Free alkalmazással helyet tudunk felszabadítani, optimalizálhatjuk az operációs rendszert, gyorsabbá tehető a PC. A szoftverrel a korábban installált programok feladat előzményeit is törölni tudjuk, a böngészőkhöz, illetve videó lejátszó szoftverekhez is támogatott.

Kezdő kipróbálóknak is hatékony konfigurálás nélkül futtatható merevlemez tisztító program. Az OrderProg Clean Disk a használt programok által eltárolt munkafolyamat előzmények törléséhez is remek.

Az OrderProg Clean Disk letöltése, illetve a szoftver installálása után egy akár különleges karbantartáshoz kifejlesztett konfigurációs kezelőfelületen lehet a már régi munkafolyamat előzmények törlési feladataihoz szükséges tartalmakat kiválasztani.

A merevlemez tisztító program az OrderProg Clean Disk karbantartó alkalmazás egy rendszerezett listán teszi lehetővé, hogy azokat a fájlokat ki tudjuk választani amiknek a törlésével akár optimalizálhatjuk a számítógép teljesítményét.

Temp mappák tartalmának az eltávolításához is remek az OrderProg Clean Disk

A szoftver a log fájlokhoz, a Temp mappákhoz, illetve a feladatok által eltárolt tartalmakhoz futtatható amivel a telepített szoftverek feladat előzményeinek a felkutatása után egy listán lehet kiválasztani azokat a fájlokat amiket az OrderProg Clean Disk HDD pucoló programmal törölni szeretnék. A karbantartási munkafolyamatban kilistázott fájlok egy fájlnév, méret, illetve tartalmazó mappa módszerrel érhető el ahol akár a szoftver futtatója tudja beállítani, hogy mely fájlokat akarja törölni. A szoftver a használt böngészők, az irodai programok, a víruskeresők, az operációs rendszer, illetve a multimédiás tartalmak megnyitásához használható programok munkafolyamat előzményeinek eltávolításához is használható.

Merevlemez töredezettségmentesítéséhez is futtatható karbantartó program a TweakPower, privát fájlokhoz egy végleges fájlmegsemmisítőt is biztosít. A már nem használt programok uninstallálásához is használható karbantartó program a CCleaner amivel akár optimalizálhatjuk az operációs rendszert.

Az OrderProg Clean Disk egy ingyenes merevlemez pucoló program amivel a Windows, illetve az installált programok munkafolyamat előzményeit lehet eltávolítanunk. A szoftver akár helyfelszabadítási feladatokhoz is kiváló.

OrderProg Clean Disk

OrderProg Clean Disk Összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • Merevlemez tisztítási munkafolyamatokhoz
 • Temp mappák tartalmának a törléséhez
 • Windows gyorsításához is optimális
 • nem kell konfigurálni
 • a futtatott szoftverek feladat előzményeinek a törléséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://orderprog.com/cleaning-disk.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
OrderProg Clean Disk
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0602023-11-06 HDCleaner Portable 2.060 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.252022-10-22 Moo0 Disk Cleaner 1.25 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • WinClean 1.3.12023-12-03 WinClean 1.3.1 (0)
  A WinClean több panelos Grafikus indítófelületén a feladat előzményeket lehet törölni, teljesítményt optimalizálhatunk. A Free […]
 • Temp_Cleaner GUI 6.9.02023-11-19 Temp_Cleaner GUI 6.9.0 (0)
  A Temp_Cleaner GUI egy multiprocessing támogatással készített gyors karbantartó szoftver ami a Windows korábbi változataihoz is […]