4Free Studio termékek - SzoftHub.hu

4Free Studio

 • A 4Free Video Converter egy profilos konvertáló program, amivel néhány lépés követésével tudsz videókat, illetve audió fájlokat átalakítani. Alkalmas még Audió CD-k rippelésére, szerkesztési feladatokhoz, ahol a médiát vágni, feliratozni, effektezni lehet. Ideális képből videók készítéséhez. Free alkalmazás.

  4Free Video Converter 3.6

  A 4Free Video Converter egy profilos konvertáló program, amivel néhány lépés követésével tudsz videókat, illetve audió fájlokat átalakítani. Alkalmas még Audió CD-k rippelésére, szerkesztési feladatokhoz, ahol a médiát vágni, feliratozni, effektezni lehet. Ideális képből videók készítéséhez. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A 4Free Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel takarítani tudod a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlokat. Ideális a Windows tisztításához, támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer-t. Ebből adódóan böngészők esetén is maximális támogatottságot nyújt. Free alkalmazás.

  4Free Disk Cleaner 3.8

  A 4Free Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel takarítani tudod a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlokat. Ideális a Windows tisztításához, támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer-t. Ebből adódóan böngészők esetén is maximális támogatottságot nyújt. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A 4Free Startup Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló folyamatokat, a fölöslegeseket törölheted, vagy opcionálisan új elemeket adhatsz hozzá. Ez a Free alkalmazás arra is alkalmas, hogy néhány fontosabb Windows szolgáltatáshoz hozzá tudj férni. Rendszerinformáló funkcióval is bír.

  4Free Startup Manager 3.8

  A 4Free Startup Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló folyamatokat, a fölöslegeseket törölheted, vagy opcionálisan új elemeket adhatsz hozzá. Ez a Free alkalmazás arra is alkalmas, hogy néhány fontosabb Windows szolgáltatáshoz hozzá tudj férni. Rendszerinformáló funkcióval is bír.

  olvasd tovább...