Karbantartó szoftverek

Gilisoft Free Disk Cleaner 2017

A Gilisoft Free Disk Cleaner egy korszerű lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, amivel könnyedén tudod tisztítani a merevlemezedet a fölöslegessé vált fájloktól. A program támogatja, hogy kizárásokat alkalmazz, a keresések során figyelembe veszi a multimédiás fájlokhoz, dokumentumokhoz, a korábban telepített alkalmazásokhoz tartozó fölösleges fájlokat, ha rendeltetésszerűen használod akár helyet is fel tudsz szabadítani. Free alkalmazásként futtatható.

Az alábbi karbantartó szoftver segítségével javítani tudsz a számítógéped teljesítményén azáltal hogy törölsz vele minden olyan fájlt ami teljesen fölöslegessé vált, így jelentős erőforrást lehet ezáltal felszabadítani. A Gilisoft Free Disk Cleaner használata nagyon egyszerű, akár kezdőknek is ideális választás Windows tisztítási feladatokhoz.

A Gilisoft Free Disk Cleaner letöltése után a telepítésekor néhány alapvető adatot kell csak megadni, ahol akár ikont is létrehozhatsz az asztalon, az azonnali indítás érdekében.

A karbantartó szoftver alapvetően egy optimalizált beállítást vesz figyelembe, ahol azokat a területeket tudja elemezni ahol leginkább fel tudnak olyan fájlok gyűlni, amik csak az értékes helyet foglalják. Mivel sokszor lehetnek olyan tartalmak amikre a későbbiekben még szükség lehet, esetleg nem akarod törölni, a beállításoknál megadhatsz kizárásokat, ahol adott mappákat, vagy fájlkiterjesztéseket is hozzáadhatsz a szóban forgó listához.

Az elemzést követően egy egyszerű átlátható listát biztosít a Gilisoft Free Disk Cleaner az eltávolítható elemekről. A szoftver egész gyorsan tud eredményeket biztosítani, emellett minimálisan terheli le a számítógépet. Adott szituációtól függően akár jelentősebb helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen, így bőven marad hely a hasznosabb fájljaid számára.

A Gilisoft Free Disk Cleaner minimális beállítást igényel.

Ingyenesen használható karbantartó alkalmazás még a CCleaner Slim, illetve a merevlemez specialista a Wise Disk Cleaner az utóbbi program időzíthető munkafolyamatokat is támogat, emellett Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A Gilisoft Free Disk Cleaner karbantartójával néhány lépés követésével tudod optimalizálni a merevlemezedet, vagyis törölhetsz minden olyan fájlt amik csak a fölösleges helyet foglalják. Alkalmazhatsz szűrőket, kizárásokat, ideális helyfelszabadítási feladatokhoz. Ingyenes kiadás.

Gilisoft Free Disk Cleaner

Gilisoft Free Disk Cleaner összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Gilisoft Free Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Disk Cleanup Free 2.0.12024-07-12 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • OrderProg Clean Disk 2.22023-07-16 OrderProg Clean Disk 2.2 (0)
  Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.252022-10-22 Moo0 Disk Cleaner 1.25 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Glary Disk Cleaner 6.0.1.132024-07-08 Glary Disk Cleaner 6.0.1.13 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]

Szólj hozzá