Végleges fájlmegsemmisítő funkcióval rendelkező karbantartó szoftver

Akár végleges, privát módszereket támogató karbantartó program amivel igényhez igazítva törölhetőek azok a fájlok amikre nincs szükség, amik teljesítmény problémákat eredményezhetnek a későbbiekben. A Free Disk Cleaner kizárásokkal gondoskodik arról hogy azokat a fájlokat meg tudjuk őrizni amikre később még szükség van.

Az igen egyszerű felhasználói felülettel rendelkező program néhány másodpercen belül ki tudja listázni azokat a fölösleges fájlokat amiknek a törlésével teljesítményt, illetve helyet tudunk felszabadítani. A Free Disk Cleaner teljesen ingyenesen használható, azonnal ki is listázza az összes fájlt majd manuálisan is ki lehet választani azokat a tartalmakat amikre nem tartunk igényt. A szoftver különlegessége hogy akár visszaállíthatatlan formában tudja azt törölni. Privát feladatokra egy tökéletes választás. Sajnos nem lehetséges olyan alapos karbantartási munkafolyamatokat elvégezni mintha egy ismertebb szoftverrel tennénk. Természetesen érdemes használni mivel az alternatív megfelelőkkel ellentétben speciálisabb eredményeket is el lehet érni vele.

A szabadon rendelkezésre álló program a Free Disk Cleaner innen szerezhető be. A Windows teljesítményének a javításához profi eszköz, helyet is felszabadíthatsz ha csökken a szabad rendelkezésre álló kapacitás.

Free Disk Cleaner karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Végleges fájlmegsemmisítő funkcióval rendelkező karbantartó szoftver
Szerző
Leírás
Ingyenes privát karbantartási feladatokra tervezett program: Free Disk Cleaner

Kapcsolódó szoftverek