Blog

Ingyenes, telepítés nélkül használható lemezkarbantartó szoftver: Managed Disk Cleanup

Egy nyílt forráskóddal elérhető karbantartó szoftver amivel törölhetőek azok a tartalmak a számítógép merevlemezéről amik fölöslegesek, helyet pazarolnak. A szoftver a lomtár, a gépre eltárolt már fölösleges fájlok, illetve azokhoz a Windows kiegészítőhöz használható ahol különleges szolgáltatás megoldás az operációs rendszer definiált működéséhez. A Managed Disk Cleanup kiegészítő egy modern lemeztisztító program.

A karbantartó egy profi lemezkarbantartó szoftver amivel törölni tudjuk a Windows, illetve munkafolyamtok során keletkezett fölösleges fájlokat. A Managed Disk Cleanup kiegészítő telepítés nélkül, ingyenesen használható amivel azonnal törölhetőek azok a tartalmak amik akár egy merevlemez helyfelszabadítási feladat esetén a karbantartó szoftvereknél egyénileg használhatjuk.

Profi, telepítés nélkül használható karbantartó szoftver

Egy modern, korszerű felületen egy jelölőnégyzettel lehet kiválasztani azokat a mappákat ahol törölni szeretnénk a már fölösleges fájlokat.

A karbantartó szoftverrel információkat tud megjeleníteni, hogy az egyes mappák tartalmának a törlése után mennyi helyet tudunk felszabadítani. A Windows pucoló program egy alternatív kiegészítő ami a korábbi Windows kiadásokban lehetett futtatni, a Temp mappa, lomtár, letöltések, ideiglenes tartalmak, illetve a Windows használatakor keletkezett miniatűr előnézet képek törléséhez. A Managed Disk Cleanup karbantartó szoftvert innen tölthető le.

Managed Disk Cleanup – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes, telepítés nélkül használható lemezkarbantartó szoftver: Managed Disk Cleanup - SzoftHub.hu
Szerző
Leírás
Telepítés nélkül beszerezhető karbantartó alkalmazás amivel gyorsabb, hatékonyabb Windows hozható létre. A Managed Disk Cleanup ingyen próbálható ki.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá