Blog

Temp mappa karbantartó: RRAV Cleaner Portable

Ingyenesen használható Temp mappa karbantartó szoftver amivel az operációs rendszer és az azon szoftverek mappáinak a tartalma törölhető amik átmeneti mappákat használnak a megfelelő működés érdekében. Az RRAV Cleaner Portable megoldását akár egy cserélhető adathordozóról is el lehet indítani.

A program egy alap funkciókkal rendelkező karbantartó amivel az operációs rendszeren lehet helyet felszabadítani, ezzel minimális gyorsulást is el tudunk érni.

A szoftver nem biztosítja az összes azon jellegű funkciót mint egy ma népszerűbb karbantartó, így akkor érdemes futtatni ha a Temp mappa tartalmát szeretnénk pucolni, azt egy alkalmazással így azt egyszerűbben, egyszerre az összes mappát egy program használatával.

Ezt a karbantartót nem kell konfigurálni

A szoftvert egyáltalán nem kell konfigurálni, a telepítés nélkül letölthető verziót ki kell bontani egy mappába majd futtatni kell. A szoftver indítása után a támogatott mappákat automatikusan átvizsgálva majd egy áttekinthető listán felsorolva lehet elindítani az azok eltávolítását.

A Temp mappákhoz, illetve süti fájlok karbantartására használható program az RRAV Cleaner Portable innen tölthető le. Ingyenesen használható.

RRAV Cleaner Portable – karbantartó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Temp mappa karbantartó: RRAV Cleaner Portable
Szerző
Leírás
Temp mappákhoz használható karbantartó alkalmazás: RRAV Cleaner Portable

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá