Portable karbantartók

OS Cleaner 1.0.1

Az OS Cleaner segít megőrizni a privát szférádat, emellett takarítani tudja azokat a területeket a merevlemezen amik rengeteg olyan fájlt halmoznak fel amik lassulások előidézői lehetnek. Ez a Free alkalmazásként futtatható karbantartó ideális eszköz a Windows felgyorsításához. A telepített alkalmazások, böngészők takarításához is megfelelő. Nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe.

Karbantartó alkalmazásokból rengeteg változat érhető el amik jobbnál jobb funkciókat biztosítanak vannak közöttük olyanok is amik a szóban forgó funkción felül extra lehetőségeket is tartalmaznak. Az OS Cleaner megoldása, funkcionálisan extrákkal nincs ellátva, de azok az alapfeladatok amire eredetileg lett tervezve, maradéktalanul teljesíti, sőt ezt kis erőforrás és helyigény mellett. Az OS Cleaner különlegessége, hogy a telepítésével sem kell sokat foglalkozni, hisz hordozható program. A letöltés és indítás után azonnal munkára fogató. Privát takarításhoz is megfelelő.

A szerény felhasználói felület a beállításokat tekintve csak azokra a lehetőségekre koncentrál amik valóban elengedhetetlenek, egyetlen hátránya, hogy Magyar nyelven nem tud.

Az OS Cleaner a futtatásakor teljesen automatikusan és igen mélyen tud minden ideiglenes fájlt felkutatni, amit az operációs rendszer, a korábban telepített szoftverek, illetve a böngészők halmoztak fel. A találati listán maga a felhasználó döntheti el hogy mit töröl és mit hagy meg. Külön a beállításoknál konfigurálható, hogy a karbantartó használjon e kizárásokat, azt mappa, fájlkiterjesztés szerint is meg tudja tenni.

Sőt ha nem akarod kézzel futtatni, időzíthetővé is tehető így az általad előre megadott időpontban automatikusan ellátja a feladatát.

Az OS Cleaner karbantartója, közvetlen hozzáférést biztosít a rendszer visszaállítási pontok kezelésére alkalmas területhez, ahol kezdeményezhető a korábban stabilnak tekinthető állapotra való visszatérés.

A merevlemez tisztításához használhatod még a Wise Disk Cleaner, vagy a SlimCleaner Plus nevű programot. Mivel a szóban forgó szoftver nem támogatja a regisztrációs adatbázis rendbetételét, erre a Wise Registry Cleaner-t érdemes választani.

Az OS Cleaner egy telepítést nem igénylő könnyen használható karbantartó program, ami egy kattintással képes felkutatni és törölni a fölösleges fájlelőzményeket. Kizárások támogatása és időzíthetőség jellemzi.

OS Cleaner

OS Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • nem kell telepíteni ( Portable )
 • A Windows gyorsításához
 • böngésző pucoló
 • privát takarítás
 • alkalmazás előzmények eltávolítása
 • időzíthető
 • kizárások támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://oscleaner.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
OS Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0772024-07-22 HDCleaner Portable 2.077 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • MPC Cleaner 3.4.9743.03112016-03-22 MPC Cleaner 3.4.9743.0311 (1)
  Az MPC Cleaner egy modern megjelenéssel biztosított karbantartó alkalmazás, amivel nem csak hogy jobb teljesítményt lehet kihozni a […]
 • Temp File Cleaner Portable 4.5.02016-02-17 Temp File Cleaner Portable 4.5.0 (0)
  A Temp File Cleaner Portable Free alkalmazás segítségével gyorsabbá teheted a Windows működését azáltal hogy törlöd az átmeneti […]
 • Temp File Cleaner 4.5.02016-02-16 Temp File Cleaner 4.5.0 (0)
  A Temp File Cleaner segítségével kipucolhatod a Temp fájl mappát, vagyis törölheted azokat, némi Windows gyorsulás is érzékelhető […]
 • StrelyCleaner 1.6.42024-07-24 StrelyCleaner 1.6.4 (0)
  A StrelyCleaner egy kártékony Trójai, Malware, Keylogger tartalmak felkutatásához, illetve eltávolításához kiváló eszköz amivel akár […]

Szólj hozzá