MEmu 8.0.2

A MEmu egy teljesen ingyenes Windows asztali környezetből futtatható Android Emulátor program amivel minden ma népszerűbb kényelmi funkciót megkaphatsz. Játékokhoz, vagy még eddig ki nem próbált Android Appok kipróbálásához, illetve használatához ideális. Akár munkafeladatokra. Free alkalmazás.

Mivel hatalmas felhasználói körrel rendelkeznek azok a hardveres eszközök, amiken Android rendszer fut, legyen az mobil, vagy táblagép, ezzel egy időben terjedt el az említett platformra történő App fejlesztés. Ebből adódóan jobbnál jobb alkalmazások érhetőek el szórakozásra. Itt egy teljesen ingyenesen használható teljes értékű Android Emulátor program a MEmu ami gyakorlatilag azonos funkcionalitással rendelkezik, mintha egy Mobilt használnál egy közkedvelt App kipróbálásához.

A MEmu letöltése, installálása után a szoftver teljes értékű használatának az érdekében rendszer követelmény az OpenGL 2.0 technológiát támogató videó kártya megléte. Csak ebben az esetben indul el a szoftver, erre érdemes odafigyelned.

A program megjelenésben, illetve funkcionálisan teljes mértékben olyan felhasználói élményt biztosít mintha egy mobilt, vagy táblagépet futtatnál, saját Appokat telepíthetsz, futtathatsz. Az Android Emulátor beállításai is teljes mértékben az alaprendszer képességeihez illeszkedik. Módosítható a kinézet, működésbéli konfigurációkat hajthatsz végre. Az Emulátor program összes funkciójának az eléréshez további hardveres támogatottság szükséges ( GPS, WI-FI ).

MEmu: Google Play támogatás:

Ha egy játék, vagy Android alkalmazás felkeltette a figyelmedet, ki szeretnéd próbálni, de nem akarod egyből a saját készülékeden futtatni, csak ki szeretnéd próbálni, ekkor mindenképp a szoftverre van szükséged. A MEmu Android Appok beszerzéséhez két módszert támogat. Külső forrásból, ebben az esetben további beállításokra van szükség, vagy a Google Play szolgáltatás keretein belül.

Az Android környezetre épülő Emulátor program rendszeres fejlesztés alatt áll, így az esetlegesen tapasztalt hibák viszonylag gyorsan javításra kerülnek. A szoftver értelemszerűen nem használható fel teljes értékűen mintha azt egy készülékről futtatnád, de remek lehetőséget biztosít, hogy egy még kevésbé ismert, nemrég kiadott Android APK környezettű tartalmat kipróbálhass.

Az ilyen jellegű feladatokra több népszerűbb program is létezik, ilyen a NoxPlayer, illetve az egyik legelterjedtebb BlueStacks. Windows rendszerre javasoltak Android alkalmazások használatához.

A MEmu egy ingyenes, Android Emulátor program, amivel minden kényelmi funkció elérhető, aminek köszönhetően egyszerűen tudsz Windows rendszeren Android Appokat kipróbálni, használni. Játékokhoz, vagy akár komolyabb erőforrással rendelkező Appokhoz is ideális környezetet teremt.  

MEmu Összefoglaló:

 • Android Emulátor

  MEmu

 • OpenGL 2.0 támogatott videó kártya szükséges
 • A kedvenc játékaid kipróbálásához
 • dizájnos kezelőfelület
 • több forrásból is telepíthetsz Android APK tartalmakat
 • Viszonylag egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.memuplay.com/
MEmu Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MEmu
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • NoxPlayer 7.0.3.32022-08-11 NoxPlayer 7.0.3.3 (0)
  A NoxPlayer egy teljes értékűen használható Windows rendszerekre tervezett Android Emulátor szoftver, amivel kipróbálhatod a legújabb […]
 • BlueStacks 5.9.10.10062022-08-10 BlueStacks 5.9.10.1006 (0)
  A BlueStacks segítségével lehetőséged nyílik arra hogy Androidos programokat tudj futtatni Windows környezetben. A Free alkalmazás […]
 • PortableApps 22.02022-07-08 PortableApps 22.0 (0)
  A PortableApps egy multipakk szoftvercsomag, ami számos ingyenes programot tartalmaz hordozható kivitelben. Magát a programot szintén […]
 • NanaZip 1.2.252.02022-05-12 NanaZip 1.2.252.0 (0)
  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg […]
 • QR Scanner Plus 1.72021-04-05 QR Scanner Plus 1.7 (0)
  A QR Scanner Plus egy Windows 10 rendszert futtató eszközökre készített QR kód olvasó szoftver ami egy modern megoldás. A Free […]