NoxPlayer 6.2.6.0

A NoxPlayer egy teljes értékűen használható Windows rendszerekre tervezett Android Emulátor szoftver, amivel kipróbálhatod a legújabb játékokat, alkalmazásokat, amellett hogy olyan élményt biztosít mintha a mobilodat használnád. A Google Play integrációjának köszönhetően rengeteg App válik kipróbálhatóvá. Free alkalmazás. Játékvezérlő eszköz támogatással.

Ezzel az ingyenes, remek alkalmazással olyan lehetőségek válnak elérhetővé, amire eddig csak akkor volt módod ha Android rendszert futtató készülékkel rendelkeztél. A NoxPlayer egy teljes értékű, korszerű Android Emulátor.

A NoxPlayer letöltése után a szoftver telepítéséhez, illetve a rendeltetésszerű használatához alapvető hardveres jelenlét, megfelelő videokártya szükséges. A szoftver installálása után egy látványos, igen jól navigálható, Android rendszerekre teljes mértékben hasonlító megjelenéssel bíró alkalmazás fogad, ahol az összes közkedvelt funkciót elérheted. Böngészhetsz, levelezhetsz, játszhatsz, alkalmazásokat próbálhatsz ki.

A NoxPlayer Google Play szolgáltatásán belül új alkalmazásokat szerezhetsz be ahol a kínálat teljes mértékben egyezik a táblagépek, illetve mobiloknál tapasztalt felhasználói élménnyel.

Az android emulátor beállításai is a szokásos opciókat biztosítja, új fiókokat adhatsz hozzá szinkronizálás céljából, meghatározható a megjelenés, az emulált kijelző tulajdonságai, minden olyan lehetőség aminek köszönhetően a legtöbbet tudod belőle kihozni.

NoxPlayer – Új alkalmazások telepítése:

Visszatérve az alkalmazások telepítéséhez, a Google Play szolgáltatásán kívül hagyományos útvonalon is megadhatsz a NoxPlayer számára APK fájlokat, az egyik legnagyobb előnyét játékok futtatásakor lehet kihasználni, a szoftver minden ma kapható játékvezérlő eszközt támogat teljes kompatibilitással.

A fejlesztő oldalán rengeteg leírás, dokumentáció található hozzá, természetesen ezt nem szükséges igénybe venni csak abban az esetben ha célspecifikus konfigurációra lenne szükség a NoxPlayerhez.

Android Emulátorokból jobbnál jobb megoldások érhetőek el, ha esetleg nem kompatibilis a számítógépeddel, helyette használhatod a BlueStacks nevű alkalmazást, itt némileg célorientáltabb funkciókat próbálhatsz ki. Egy másik szintén népszerű alternatíva a YouWave, szintén ingyenes.

A NoxPlayer nevű alkalmazással a számítógépeden próbálhatod ki a legújabb játékokat, alkalmazásokat, teljesen egyedi felhasználói élmény biztosítása mellett. Az Android Emulátor rendszeres fejlesztés alatt áll, minden esetben a legújabb Android kernelt használhatod. Windows 10 rendszerre is… Ingyenes változat.

NoxPlayer

NoxPlayer Összefoglaló:

 • Android Emulátor
 • Google Play integráció
 • Manuálisan is megadhatóak a számára APK fájlok
 • játékok, alkalmazások kipróbálásához
 • Több különleges beállítási lehetőség
 • Játékvezérlő hardverek támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
NoxPlayer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MEmu 6.0.72019-01-15 MEmu 6.0.7 (0)
  A MEmu egy teljesen ingyenes Windows asztali környezetből futtatható Android Emulátor program amivel minden ma népszerűbb kényelmi […]
 • YouWave 3.312017-03-27 YouWave 3.31 (0)
  A YouWave egy Windows operációs rendszerekre tervezett Android emulátor program. Ezzel a Free alkalmazással, a számítógépeden […]
 • BlueStacks 4.32.902018-12-20 BlueStacks 4.32.90 (0)
  A BlueStacks segítségével lehetőséged nyílik arra hogy Androidos programokat tudj futtatni Windows környezetben. A Free alkalmazás […]
 • SUM Player Free 2.32018-02-28 SUM Player Free 2.3 (0)
  A SUM Player Free egy multimédiás fájlok kezelésre, azon belül videók, illetve audió fájlok lejátszására használható szoftver. AVI, […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]