Makrofelvételek készítése a NoxPlayer Android emulátorral

Egy kifogástalan, Android operációs rendszerekre készített játékok, illetve alkalmazások futtatásához használhatóAndroid Emutár amivel akár egyszerre több játékot is elindíthatunk. A NoxPlayer eszközével Szkript, makrofelvételeket is létrehozhatunk.

A szoftver fájl átviteli feladatokhoz is hatékony, amivel kiemelkedő grafikai tulajdonságokkal lehet alkalmazásokat, illetve akár játékokat elindítani. A NoxPlayer többjátékos tartalmak futtatásához is támogatott. Klassz grafikai tulajdonságokkal létrehozott játékokat lehet a fejlesztő oldaláról beszereznünk, billentyűkkel, játékvezérlőkkel, illetve Makrokulcs szkriptekkel is vezérelhetőek. Alkalmazások, illetve játékok Makrokulcs szkriptekkel való vezérlése motivál rengeteg Windows tulajdonost. Saját makrókat lehet az Android rendszerre telepített játékok vezérléséhez készíteni az Android Emulátorral.

Makrokulcs Szkriptek automatikus vezérlési feladatokhoz

A feladatok akár billentyűparanccsal is elindíthatóak ami makrokulcs Szkript koordináta, vezérlés, illetve munkafolyamat időpont adatot is tartalmazhat. A szoftver a makrokulcsokban rögzíti a feladatot amit a szükséges játékmenetben automatikusan kiválaszthatunk. Az ismétlődő játék vezérléshez a futtatható parancssor listából készíthetünk Makrókat. Mobilra létrehozott játékok, illetve alkalmazások profi, fantasztikus minőségben történő használatához.

A program egy új alkalmazások teszteléséhez is hatékony, ingyenes Android Emulátor amivel akár Makro szkripteket lehet létrehozni játékokhoz. A NoxPlayer innen tölthető le.

NoxPlayer – Android Emulátor


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Makrofelvételek készítése a NoxPlayer Android emulátorral
Szerző
Leírás
Android programok Makro, szkriptekkel vezérlése is támogatott a NoxPlayer.

Kapcsolódó szoftverek